0 0

Hier helpen wij u snel en eenvoudig het juiste dekbed uit te kiezen, speciaal afgestemd op uw behoeften. Vul gewoon de criteria in waaraan uw nieuwe dekbed moet voldoen. Vervolgens worden dan alle voor u relevante modellen getoond. Laat u niet te erg leiden door de illustraties, deze dienen slechts als voorbeeld.

Licht dekbed katoen Cotona

Licht dekbed katoen "Cotona"

(46)
Zomerdekbed, bijzonder licht en aangenaam voor de warme zomermaanden. Gemaakt van 100 % katoen uit biologische teelt. Door het tijdschrift "Öko-Test" in een afzonderlijke test met Zeer Goed beoordeeld. Zomerdekbedden, puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Superlicht lyocell dekbed Lyovita

Superlicht lyocell dekbed "Lyovita"

(60)
Zomerdekbed met een heerlijk lichte Tencel-vulling en katoenbatist-tijk in gecertificeerde bio-kwaliteit. Wasmachine- en drogerbestendig, daarom bijzonder onderhoudsarm.
Meer informatie
Superlicht dekbed linnen/katoen Linaro

Superlicht dekbed linnen/katoen "Linaro"

(12)
Extra licht dekbed linnen/katoen met een aangenaam verkoelend effect. Het perfecte zomerdekbed voor mensen met een lage warmtebehoefte.
Meer informatie
Superlicht zijden dekbed Seta

Superlicht zijden dekbed "Seta"

(38)
Temperatuurregulerend zomerdekbed gefabriceerd in het zuiden van het Zwarte Woud. Vederlichte vlieslaag van koele biologische tussah zijde gecombineerd met hoogwaardig biologisch katoenbatist.
Meer informatie
Licht dekbed kapok/scheerwol Java

Licht dekbed kapok/scheerwol "Java"

(6)
Licht dekbed, gevuld met 50 % kapok en 50 % scheerwol afkomstig van gecontroleerde biologische veehouderij (Duits keurmerk kbT) ► ademend en temperatuurregulerend ✓
Meer informatie
Licht lyocell dekbed Lyovita

Licht lyocell dekbed "Lyovita"

(115)
Licht zomerdekbed met vulling van lyocell/Tencel. Wasbaar en geschikt voor de droger, daarom ideaal voor mensen met een allergie en iedereen die een voorkeur heeft voor een wasbaar dekbed. Zomerdekbedden, puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Licht dekbed hennep Canapa

Licht dekbed hennep "Canapa"

(59)
Zomerdekbed van hennep, ook ideaal voor mensen met een allergie. Ecologisch vervaardigde zomerdekbedden die streng zijn getest op schadelijke stoffen. allnatura - alles voor een gezonde nachtrust.
Meer informatie
Licht dekbed linnen/katoen Linaro

Licht dekbed linnen/katoen "Linaro"

(11)
Licht dekbed, gevuld met 50 % katoen van gecontroleerde biologische teelt en 50 % van het fijnste linnen. Vochtregulerend en ademend. Perfect voor warme zomernachten.
Meer informatie
Licht zijden dekbed Seta

Licht zijden dekbed "Seta"

(97)
Licht zomerdekbed, gevuld met 100 % zuivere zijde, tijk van ecologisch batist (bio-katoen) - zomerdekbedden, puur natuur en getest op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Ultralicht dekbed kameelhaar Cammello

Ultralicht dekbed kameelhaar "Cammello"

(84)
Zomerdekbed, verwerkt met een fantastisch licht vlies van kameelhaar en een tijk van katoenbatist in bio-kwaliteit. Uitstekende temperatuurbalans en een optimale vochtregulatie.
Meer informatie
Ultralicht dekbed dons Ansara

Ultralicht dekbed dons "Ansara"

(30)
Zomerdekbed - super licht en soepel. Ideaal voor de zomermaanden, vooral voor mensen die de voorkeur geven aan een zeer licht dekbed. Zomerdekbedden, puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Licht dekbed katoenen badstof Nido

Licht dekbed katoenen badstof "Nido"

(15)
Huidvriendelijk zomerdekbed, gemaakt van zeer zacht katoenen badstof. Kan ook zonder tijk worden gebruikt. Aangenaam micromassage effect en optimaal vochtmanagement. Zomerdekbed van 100 % bio katoen.
Meer informatie
Licht dekbed met kameelhaar Cammello

Licht dekbed met kameelhaar "Cammello"

(365)
Licht dekbed, gevuld met natuurlijk kameelhaar. Ökotest 09/2014 Zeer Goed. Tijk van biologisch geteeld (kbA) katoen. Perfect voor warme nachten.
Meer informatie
Katoen Duo Dekbed Cotona

Katoen Duo Dekbed "Cotona"

(66)
Huidvriendelijk, ademend dekbed van katoen uit biologische teelt. In vele maten verkrijgbaar en voor het hele jaar geschikt. Ideaal voor iedereen die een wasbaar dekbed wenst.
Meer informatie
Ultralicht dekbed dons Ansara-Superior

Ultralicht dekbed dons "Ansara-Superior"

(3)
Super licht zomerdekbed van 100 % wit dons. Optimaal voor de zomermaanden en speciaal voor mensen die de voorkeur geven aan een ultralicht dekbed.
Meer informatie
Superlicht zijden dekbed Seta-Figura

Superlicht zijden dekbed "Seta-Figura"

(4)
Extra licht premium zomerdekbed van verkoelende zijde met een innovatief, ergonomisch stiksel en een fijne edelsatijnen tijk van bio-kwaliteit.
Meer informatie
Licht zijden dekbed Seta-Figura

Licht zijden dekbed "Seta-Figura"

(3)
Luxueus premium dekbed voor de zomer van verkoelende zijde met een innovatief, ergonomisch stiksel en een fijne edelsatijnen tijk van bio-kwaliteit. Ideaal voor mensen die het snel warm krijgen.
Meer informatie
Lyocell duo dekbed Lyovita

Lyocell duo dekbed "Lyovita"

(166)
Duo dekbed voor het hele jaar met vulling van lyocell/Tencel. Wasbaar en geschikt voor de droger, daarom ideaal voor mensen met een allergie en iedereen die een voorkeur heeft voor een wasbaar dekbed.
Meer informatie
Duo dekbed hennep Canapa

Duo dekbed hennep "Canapa"

(143)
Duo dekbed hennep voor het hele jaar, ook ideaal voor mensen met een allergie. Ecologisch vervaardigd en streng getest op schadelijke stoffen. allnatura - alles voor een gezonde nachtrust.
Meer informatie
Kapok/scheerwol duo dekbed Java

Kapok/scheerwol duo dekbed "Java"

(7)
Warm dekbed, gevuld met kapok en scheerwol. Perfect voor mensen die de voorkeur geven aan een temperatuurregulerend dekbed dat aangenaam licht is.
Meer informatie
Duo dekbed schapenwol Pecora

Duo dekbed schapenwol "Pecora"

(60)
Het schapenwol duo dekbed is geschikt voor het hele jaar. Gevuld met zuiver, scheerwol van gecontroleerde biologische veehouderij, en de tijk van edelbatist.
Meer informatie
Licht dekbed dons Ansara

Licht dekbed dons "Ansara"

(56)
Zomerdekbed met een vulling van wit Siberisch nieuw ganzen- en eendendons en veren, klasse 1, 90 % dons, 10 % veren, gegarandeerd niet van levende pluk afkomstig. Zomerdekbedden, puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Ultralicht dekbed met kameelhaar Cammello-Figura

Ultralicht dekbed met kameelhaar "Cammello-Figura"

(4)
Superlicht dekbed met een fantastisch licht vlies van kamelenhaarvezels en een koele, edelsatijnen tijk. Innovatieve lichaamszone-stiksels voor een evenwichtig slaapklimaat.
Meer informatie
Zirben duo dekbed Pecora-Cembra

Zirben duo dekbed "Pecora-Cembra"

(30)
Duo dekbed voor het hele jaar, met natuurzuivere, merinowol (Duits keurmerk kbT) van levend geschoren dieren, en gevuld met de allerfijnste houtkrullen van de Zirbe. Tijk van edelbatist.
Meer informatie
Zijden duo dekbed Seta

Zijden duo dekbed "Seta"

(28)
Zijden duo dekbed, geschikt voor het hele jaar, gevuld met 100 % zuivere zijde. Tijk van edelbatist (bio-katoen). Puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Ultralicht donzen dekbed Ansara-Organic

Ultralicht donzen dekbed "Ansara-Organic"

Ultralicht zomerdekbed met biologisch dons. Duits ganzendons en veren, gecontroleerde biologische veehouderij, tijk katoen uit biologische teelt, GOTS-gecertificeerd.
Meer informatie
Licht dekbed dons Ansara-Superior

Licht dekbed dons "Ansara-Superior"

(1)
Licht dekbed met donsvulling, ideaal voor de warmere maanden van het jaar. Vulling van 100 % wit Pools ganzendons - gegarandeerd niet afkomstig van levende pluk ✓
Meer informatie
Licht dekbed met kameelhaar Cammello-Figura

Licht dekbed met kameelhaar "Cammello-Figura"

(8)
Licht dekbed met lichaamszones van kameelhaar met een aangename warmteafgifte. Innovatieve doorgestikt dekbed met lichaamszones, exclusief bij allnatura verkrijgbaar. Luxueus, droog slaapklimaat, perfecte temperatuurregulatie.
Meer informatie
Duo dekbed kameelhaar Cammello

Duo dekbed kameelhaar "Cammello"

(469)
duo dekbed van kameelhaar is een geschikt dekbed voor het hele jaar, gevuld met zuiver kameelhaar, tijk van edelbatist, getest op schadelijke stoffen en gunstig
Meer informatie
Donzen all year dekbed Ansara

Donzen all year dekbed "Ansara"

(136)
Vulling van witte Poolse nieuwe ganzen- en eendendons en veren, klasse 1. Gegarandeerd niet afkomstig van levend geplukte dieren en streng op schadelijke stoffen getest ✓
Meer informatie
Katoenen combi dekbed Cotona

Katoenen combi dekbed "Cotona"

(41)
Huidvriendelijk 4-seizoenendekbed van katoen uit biologische teelt, zodat u voor elk weertype het juiste dekbed bij de hand heeft. Ideaal voor iedereen die de voorkeur geeft aan een wasbaar dekbed.
Meer informatie
Licht combi-dekbed lyocell Lyovita

Licht combi-dekbed lyocell "Lyovita"

(25)
Licht combi-dekbed gevuld met 100 % lyocell/Tencel. Het dekbed bestaat uit een superlicht en een licht dekbed. Voor elk weertype de bijpassende mix.
Meer informatie
Zijden duo dekbed Seta-Figura

Zijden duo dekbed "Seta-Figura"

Fantastisch hoogwaardig zijden dekbed in duo-uitvoering met innovatief, ergonomisch stiksel. Ideaal winterdekbed voor iedereen die een beetje warmtegevoelig is of snel zweet. Ook geschikt voor mensen die allergisch zijn voor dierlijke haren.
Meer informatie
Donzen all year dekbed Ansara-Superior

Donzen all year dekbed "Ansara-Superior"

(11)
Winterdekbedden met donsvulling van wit Pools ganzendons. Tijk van 100 % biologisch katoen ✓ We garanderen dat er geen dieren levend geplukt zijn. streng gecontroleerd op schadelijke stoffen ✓
Meer informatie
Combi dekbed hennep Canapa

Combi dekbed hennep "Canapa"

(87)
4-seizoenendekbed zoals het combi dekbed van hennep, geschikt voor alle jaargetijden. Twee dekbedden verbonden door striklusjes, gevuld met op schadelijke stoffen getest hennep, tijkstof van eco-batist (katoen uit biologische teelt), geschikt voor mensen met een allergie.
Meer informatie
Licht combi-dekbed kameelhaar/zijde Calida

Licht combi-dekbed kameelhaar/zijde "Calida"

(39)
Licht combi-dekbed kameelhaar/zijde ►vulling 100 % kameelhaar en biologische tussahzijde. Perfect voor warme slapers. Getest op schadelijke stoffen ✓
Meer informatie
Lyocell combi-dekbed Lyovita

Lyocell combi-dekbed "Lyovita"

(128)
4-seizoenen dekbed met vulling van lyocell/Tencel. Combi-dekbed wasbaar en geschikt voor de droger, daarom ideaal voor mensen met een allergie en iedereen die een voorkeur heeft voor een wasbaar dekbed.
Meer informatie
Combi-dekbed schapenwol Pecora

Combi-dekbed schapenwol "Pecora"

(28)
4-seizoenen dekbed, bestaande uit zomerdekbed en overgangsdekbed. Met knoopbare bandjes of drukknopen. Gevuld met scheerwol afkomstig van gecontroleerde biologische veehouderij. Tijk van edelbatist in bio-kwaliteit.
Meer informatie
Duo dekbed kameelhaar Cammello-Figura

Duo dekbed kameelhaar "Cammello-Figura"

(12)
Behaaglijk warm winterdekbed van kameelhaar met innovatief lichaamszone stiksel en edele satijnen tijk van bio katoen ► de geniale klimaatvezel uit de natuur
Meer informatie
Licht combi-dekbed met kameelhaar Cammello

Licht combi-dekbed met kameelhaar "Cammello"

(59)
Licht combi-dekbed met kameelhaar ►Zorgt voor een perfecte temperatuurbalans. Gevuld met 100 % kameelhaar, getest op schadelijke stoffen ✓ Made in Germany
Meer informatie
Zirben combi-dekbed Pecora-Cembra

Zirben combi-dekbed "Pecora-Cembra"

(30)
Combi-dekbed voor alle 4 seizoenen, gevuld met merinowol afkomstig van levend geschoren dieren, aangevuld met de allerfijnste, aromatisch geurende krullen van zirbenhout. Tijk van katoenbatist afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.
Meer informatie
Kameelhaar/zijde combi-dekbed Calida

Kameelhaar/zijde combi-dekbed "Calida"

(184)
4-seizoenen dekbed van kameelhaar en zijde. Combi-dekbed van een zomerdekbed van zijde en een overgangsdekbed van kameelhaar - de twee dekbedden samen geven een bovendekbed voor de koude maanden.
Meer informatie
Licht dekbed kasjmier Oriente

Licht dekbed kasjmier "Oriente"

(12)
Heerlijk licht, ecologisch verantwoord zomerdekbed dat wanneer nodig ook verwarmt. De hoogwaardige, streng op schadelijke stoffen geteste kasjmier vulling in combinatie met het allerfijnste edelsatijn en het fraaie stiksel garanderen perfect slaapgenot.
Meer informatie
Combi dekbed kameelhaar Cammello

Combi dekbed kameelhaar "Cammello"

(249)
4-seizoenendekbedden zoals het combi dekbed van kameelhaar. Twee dekbedden met striklusjes of drukknopen, geschikt voor alle jaargetijden, tijk van edelbatist (bio katoen) - puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Licht dekbed kasjmier Oriente-Figura

Licht dekbed kasjmier "Oriente-Figura"

(2)
Kostbaar kasjmier dekbed. Lichaamszone stiksel voor perfect temperatuurmanagement. Edelsatijn tijk van bio kwaliteit. Ideaal voor zomer of overgangsperiode.
Meer informatie
Donzen combi dekbed Ansara

Donzen combi dekbed "Ansara"

(70)
Het 4-seizoenendekbed Ansara is gevuld met 100 % dons zonder toevoeging van veren. Zomerdekbed en overgangsdekbed samen leveren een lekker warm combi dekbed voor in de winter op.
Meer informatie
Licht combi-dekbed kameelhaar/zijde Calida-Figura

Licht combi-dekbed kameelhaar/zijde "Calida-Figura"

Combinatie van kameelhaar, zijde en gecertificeerd katoensatijn. Lichaamszone-stiksels voor een uitstekende temperatuurregulatie ►Ideaal voor alle 4 jaargetijden.
Meer informatie
Kasjmier duo dekbed Oriente

Kasjmier duo dekbed "Oriente"

(34)
Kasjmier duo dekbed, voor het hele jaar geschikt, gevuld met 100 % pure kasjmier, tijk gemaakt van edelbatist (bio katoen), getest op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Licht donzen dekbed Ansara-Organic

Licht donzen dekbed "Ansara-Organic"

Licht biologisch donzen dekbed, warmteklasse 3. Duits ganzendons en veren, gecontroleerde biologische veehouderij, tijk katoen uit biologische teelt, GOTS-gecertificeerd.
Meer informatie
Licht combi-dekbed met kameelhaar Cammello-Figura

Licht combi-dekbed met kameelhaar "Cammello-Figura"

(3)
Geniet het hele jaar door van kameelhaar met natuurlijke vezels dankzij de lichaamszone-stiksels ►Ideaal voor mensen met een gemiddelde warmtebehoefte
Meer informatie
Combi-dekbed kameelhaar/zijde Calida-Figura

Combi-dekbed kameelhaar/zijde "Calida-Figura"

(3)
4-seizoenen dekbed met lichaamszone-stiksels. Zomerdekbed met verkoelende zijden vulling, overgangsdekbed met kameelhaar, de klimaatvezel van de natuur.
Meer informatie
Kasjmier duo dekbed Oriente-Figura

Kasjmier duo dekbed "Oriente-Figura"

(5)
Kostbaar, heerlijk warm duo dekbed, gevuld met waardevol kasjmier haar. Innovatief lichaamszone stiksel voor perfect temperatuurmanagement. Luxe edelsatijn tijk van bio kwaliteit.
Meer informatie
Combi dekbed kameelhaar Cammello-Figura

Combi dekbed kameelhaar "Cammello-Figura"

(1)
Knus slaapgenot gedurende het hele jaar door het lichaamszone stiksel met het natuurlijke klimaatvezel kameelhaar. Ideaal bij een hoge warmtebehoefte.
Meer informatie
Donzen all year dekbed Ansara-Organic

Donzen all year dekbed "Ansara-Organic"

Behaaglijk biologisch donzen dekbed, warmteklasse 4. Duits ganzendons en veren, gecontroleerde biologische veehouderij, tijk katoen uit biologische teelt, GOTS-gecertificeerd.
Meer informatie
Donzen all year dekbed Ansara-Premium

Donzen all year dekbed "Ansara-Premium"

(28)
Sprookjesachtig licht, luxueus donzen vierseizoenendekbed voor behaaglijke warmte. Gevuld met Siberisch sneeuwganzendons. Tijk van zijde en katoen.
Meer informatie
Kasjmier/zijde combi dekbed Oriente

Kasjmier/zijde combi dekbed "Oriente"

(17)
4-seizoenendekbed van kasjmier & zijde, zijde voor de zomer, kasjmier voor de overgangsperiode, beide met elkaar verbonden levert een warm winterdekbed op, tijkstof van edelbatist (bio katoen).
Meer informatie
Donzen winterdekbed Ansara-Organic

Donzen winterdekbed "Ansara-Organic"

Behaaglijk warm biologisch donzen dekbed, warmteklasse 5. Duits ganzendons en veren, gecontroleerde biologische veehouderij, tijk katoen uit biologische teelt, GOTS-gecertificeerd.
Meer informatie
Kasjmier/zijde combi dekbed Oriente-Figura

Kasjmier/zijde combi dekbed "Oriente-Figura"

Edele combinatie van kostbaar kasjmier, koelende zijde en het fijnste satijn gemaakt van bio katoen. Perfect temperatuurmanagement. Ideaal voor alle 4 seizoenen
Meer informatie
laden

Een moment geduld.....