0 0

Hier helpen wij u snel en eenvoudig het juiste dekbed uit te kiezen, speciaal afgestemd op uw behoeften. Vul gewoon de criteria in waaraan uw nieuwe dekbed moet voldoen. Vervolgens worden dan alle voor u relevante modellen getoond. Laat u niet te erg leiden door de illustraties, deze dienen slechts als voorbeeld.

Babydekbed kameelhaar Cammello

Babydekbed kameelhaar "Cammello"

(3)
Babydekbed gevuld met 100 % kameelhaar. Heel erg zacht en ademend. Het perfecte dekbed voor uw kleine lieveling. Getest op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Licht dekbed katoen Cotona

Licht dekbed katoen "Cotona"

(44)
Zomerdekbed, bijzonder licht en aangenaam voor de warme zomermaanden. Gemaakt van 100 % katoen uit biologische teelt. Door het tijdschrift "Öko-Test" in een afzonderlijke test met Zeer Goed beoordeeld. Zomerdekbedden, puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Superlicht lyocell dekbed Lyovita

Superlicht lyocell dekbed "Lyovita"

(56)
Zomerdekbed met een heerlijk lichte Tencel-vulling en katoenbatist-tijk in gecertificeerde bio-kwaliteit. Wasmachine- en drogerbestendig, daarom bijzonder onderhoudsarm.
Meer informatie
Omkeerbaar licht dekbed Pecora-Volta

Omkeerbaar licht dekbed "Pecora-Volta"

(17)
Dit omkeerbare dekbed is het ideale dekbed voor alle behoeftes. Kies afhankelijk van het weer voor de zijde met verkoelend batist of comfortabel warme jersey.
Meer informatie
Superlicht zijden dekbed Seta

Superlicht zijden dekbed "Seta"

(29)
Temperatuurregulerend zomerdekbed gefabriceerd in het zuiden van het Zwarte Woud. Vederlichte vlieslaag van koele biologische tussah zijde gecombineerd met hoogwaardig biologisch katoenbatist.
Meer informatie
Superlicht dekbed linnen/katoen Linaro

Superlicht dekbed linnen/katoen "Linaro"

(12)
Extra licht dekbed linnen/katoen met een aangenaam verkoelend effect. Het perfecte zomerdekbed voor mensen met een lage warmtebehoefte.
Meer informatie
Licht lyocell dekbed Lyovita

Licht lyocell dekbed "Lyovita"

(112)
Licht zomerdekbed met vulling van lyocell/Tencel. Wasbaar en geschikt voor de droger, daarom ideaal voor mensen met een allergie en iedereen die een voorkeur heeft voor een wasbaar dekbed. Zomerdekbedden, puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Licht dekbed hennep Canapa

Licht dekbed hennep "Canapa"

(59)
Zomerdekbed van hennep, ook ideaal voor mensen met een allergie. Ecologisch vervaardigde zomerdekbedden die streng zijn getest op schadelijke stoffen. allnatura - alles voor een gezonde nachtrust.
Meer informatie
Licht dekbed kapok/scheerwol Java

Licht dekbed kapok/scheerwol "Java"

(6)
Licht dekbed, gevuld met 50 % kapok en 50 % scheerwol afkomstig van gecontroleerde biologische veehouderij (Duits keurmerk kbT) ► ademend en temperatuurregulerend ✓
Meer informatie
Licht dekbed linnen/katoen Linaro

Licht dekbed linnen/katoen "Linaro"

(11)
Licht dekbed, gevuld met 50 % katoen van gecontroleerde biologische teelt en 50 % van het fijnste linnen. Vochtregulerend en ademend. Perfect voor warme zomernachten.
Meer informatie
Licht zijden dekbed Seta

Licht zijden dekbed "Seta"

(98)
Licht zomerdekbed, gevuld met 100 % zuivere zijde, tijk van ecologisch batist (bio-katoen) - zomerdekbedden, puur natuur en getest op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Ultralicht dekbed kameelhaar Cammello

Ultralicht dekbed kameelhaar "Cammello"

(77)
Zomerdekbed, verwerkt met een fantastisch licht vlies van kameelhaar en een tijk van katoenbatist in bio-kwaliteit. Uitstekende temperatuurbalans en een optimale vochtregulatie.
Meer informatie
Ultralicht dekbed dons Ansara

Ultralicht dekbed dons "Ansara"

(29)
Zomerdekbed - super licht en soepel. Ideaal voor de zomermaanden, vooral voor mensen die de voorkeur geven aan een zeer licht dekbed. Zomerdekbedden, puur natuur en streng gecontroleerd op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Katoen Duo Dekbed Cotona

Katoen Duo Dekbed "Cotona"

(66)
Huidvriendelijk, ademend dekbed van katoen uit biologische teelt. In vele maten verkrijgbaar en voor het hele jaar geschikt. Ideaal voor iedereen die een wasbaar dekbed wenst.
Meer informatie
Licht dekbed met kameelhaar Cammello

Licht dekbed met kameelhaar "Cammello"

(356)
Licht dekbed, gevuld met natuurlijk kameelhaar. Ökotest 09/2014 Zeer Goed. Tijk van biologisch geteeld (kbA) katoen. Perfect voor warme nachten.
Meer informatie
Licht dekbed katoenen badstof Nido

Licht dekbed katoenen badstof "Nido"

(15)
Huidvriendelijk zomerdekbed, gemaakt van zeer zacht katoenen badstof. Kan ook zonder tijk worden gebruikt. Aangenaam micromassage effect en optimaal vochtmanagement. Zomerdekbed van 100 % bio katoen.
Meer informatie
Ultralicht dekbed dons Ansara-Superior

Ultralicht dekbed dons "Ansara-Superior"

(3)
Super licht zomerdekbed van 100 % wit dons. Optimaal voor de zomermaanden en speciaal voor mensen die de voorkeur geven aan een ultralicht dekbed.
Meer informatie
Lyocell duo dekbed Lyovita

Lyocell duo dekbed "Lyovita"

(160)
Duo dekbed voor het hele jaar met vulling van lyocell/Tencel. Wasbaar en geschikt voor de droger, daarom ideaal voor mensen met een allergie en iedereen die een voorkeur heeft voor een wasbaar dekbed.
Meer informatie
Superlicht zijden dekbed Seta-Figura

Superlicht zijden dekbed "Seta-Figura"

(4)
Extra licht premium zomerdekbed van verkoelende zijde met een innovatief, ergonomisch stiksel en een fijne edelsatijnen tijk van bio-kwaliteit.
Meer informatie
Duo dekbed hennep Canapa

Duo dekbed hennep "Canapa"

(140)
Duo dekbed hennep voor het hele jaar, ook ideaal voor mensen met een allergie. Ecologisch vervaardigd en streng getest op schadelijke stoffen. allnatura - alles voor een gezonde nachtrust.
Meer informatie
Licht zijden dekbed Seta-Figura

Licht zijden dekbed "Seta-Figura"

(3)
Luxueus premium dekbed voor de zomer van verkoelende zijde met een innovatief, ergonomisch stiksel en een fijne edelsatijnen tijk van bio-kwaliteit. Ideaal voor mensen die het snel warm krijgen.
Meer informatie
  1. 1
  2. 2
  3. 3
laden

Een moment geduld.....