0 0

Blijf actief op kantoor met deze ergonomische kantoorkrukken in een modern design! Lees meer...

Kantoorkrukje: 2 Producten

Extravagante design pendelkruk
Speelse verandering van zithouding bevordert een rechte zithouding
Kan ook worden gebruikt als comfortabele stahulp

Bureaukruk "Ergona-Vitalia"

(1)
  • Ingeniaal design bureaukrukje voor kinderen vanaf ca. 6 jaar, tieners en volwassenen
  • actief, dynamisch zitten - vrijzwevende zitting en naar beneden gebogen voetplaat voor zacht schommelen en dobberen in alle richtingen
  • Stevig-elastisch speciaal frame van voorgevormd hout met fineer van echt beukenhout
  • 3D-comfort zitting met ergonomisch gevormd koudschuim kussen - bekleding van wolvilt, naar keuze in 4 krachtige kleuren
  • Zithoogte afhankelijk van uitvoering 39-49-59 cm of instelbaar van 55-74 cm

Meer informatie

Design pendelkruk voor actief, rugversterkend zitten
Flexibel krukframe met beukenhoutfineer
Ook praktisch als comfortabele stahulp

Bureaukruk "Ergona-Coco"

(3)
  • prachtige design bureaukruk voor kinderen vanaf ca. 6 jaar, tieners en volwassenen
  • actief, dynamisch zitten - vrijzwevende zitting en naar beneden gebogen voetplaat voor zacht schommelen en dobberen in alle richtingen
  • Stevig-elastisch speciaal frame van voorgevormd hout met fineer van echt beukenhout
  • Vlakke zitting bekleed met stevig-elastisch kokoskussen - hoes van wolvilt, naar keuze in 4 krachtige kleuren
  • Zithoogte afhankelijk van uitvoering 38-47-56 cm of instelbaar van 55-74 cm

Meer informatie

Ergonomische krukken voor kantoor en co.

Als werkkruk aan uw bureau, als kruk in de pauzeruimte, als zitkruk voor vergaderingen of als extra zitplaats voor uw gasten thuis. Een ergonomische zitkruk is de juiste keuze. De ongewone vormen van onze krukken bieden een ander soort zitervaring. Hier vindt u de voordelen van een zitting zonder rugleuning en wat er zo bijzonder is aan een kruk van allnatura.

Wat zijn de voordelen van een ergonomische kantoorkruk?

Een ergonomische kruk ondersteunt het lichaam door uw diepe rug- en buikspieren te ondersteunen. Door het ontbreken van een rugleuning en de schommelende zitting blijven uw spieren voortdurend in beweging om uw lichaam in een rechte positie te houden. Een rechte zithouding ontlast de wervelkolom en voorkomt hernia's. De constante beweging bevordert ook uw concentratie tijdens het werk.

In tegenstelling tot de zitkruk, waarmee u zich vrij en intuïtief kunt bewegen, is een bureaustoel of draaistoel anders. Hier wordt u verleid door de rugleuning en de armleuningen om er tegenaan te leunen of op te rusten. Dit betekent dat je spieren niet ondersteund worden.

Samengevat betekent dit dat een zitkruk goed is voor uw rug, tussenwervelschijven, spieren, ademhaling en welzijn. Deze voordelen maken ergonomische zitkrukken tot de perfecte werkkruk als alternatief voor de klassieke bureaustoel met rugleuning.

Voor wie is een ergonomische kruk geschikt?

In het algemeen is een ergonomische zitkruk geschikt voor iedereen. Het is op het eerste gezicht misschien niet de juiste keuze voor mensen die lang aan een bureau zitten, want een werkkruk heeft geen rugleuning. Als u echter het onderwerp zitkrukken nader bekijkt, zult u merken dat het geen minder comfortabele oplossing hoeft te zijn. Dit artikel zet de voordelen op een rijtje.

Een zitkruk kan worden gebruikt als kantoorstoelvervanger tegen een goede prijs of als aanvulling op de bureaustoel. Voor mensen die graag achterover leunen in een bureaustoel met rugleuning om na te denken of te telefoneren, is een zitkruk misschien niet de juiste oplossing. Zij kunnen een zitkruk gebruiken als aanvulling op de bureaustoel om van verschillende zitervaringen te genieten.

Voor wie op kantoor een levendige uitwisseling heeft met zijn collega's en zich regelmatig moet omdraaien, is een rugleuning op de bureaustoel eerder hinderlijk. Voor wie zich aangesproken voelt, is de zitkruk de juiste keuze. Houd er rekening mee dat je in het begin een aanpassingsperiode nodig hebt. De ongebruikte bewegingen en de belasting van de diepe spieren kunnen in het begin pijnlijke spieren veroorzaken.

Office kruk ergonomisch - welke modellen hebben we?

Wij bieden ergonomische krukken in verschillende vormen en van verschillende materialen. Al onze krukken hebben een hoogwaardige stoffen bekleding, die u in vier verschillende kleuren kunt krijgen.

Elke kruk heeft zijn eigen speciale kenmerken. Kantoorkruk "Ergona-Coco" van hoogwaardig beukenhout met kokoskussen als zitkussen zorgt voor dynamisch zitten. Het ingenieuze ontwerp van de kantoorkruk "Ergona-Vitalia" maakt driedimensionale mobiliteit mogelijk. Het 3D zitkussen van de ergonomische werkkruk doet denken aan een zadelzitting. Het ontwerp van deze zitkruk ondersteunt een rechte zithouding en stimuleert een verandering van zithouding.

Bij de werkkruk is, net als bij de bureaustoel, de juiste hoogte van de zitting cruciaal. Daarom is een ergonomische kruk in hoogte verstelbaar of verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Onze twee kantoorkrukken hebben optioneel een zithoogteverstelling. Alle hoogtes en functies van de krukken vindt u op de productpagina's van onze artikelen.

Het gereedschap is ergonomisch, duurzaam en getest op schadelijke stoffen

Je kent de voordelen van een kruk voor je lichaam. Wat wij bij allnatura ook belangrijk vinden, is duurzaamheid en een hoogwaardige materiaalkeuze. Daarom worden al onze krukken van natuurlijke materialen regelmatig getest op verontreinigende stoffen. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit en een gezonde leef- en werkomgeving. Onze zitkrukken worden vervaardigd inDuitsland. Dit beschermt het milieu door onnodig transporttoerisme te vermijden.

laden

Een moment geduld.....