0 0

Met een linnen dekbed slaapt u op warme zomeravonden aangenaam droog. Meer informatie ...

Superlicht dekbed linnen/katoen Linaro

Superlicht dekbed linnen/katoen "Linaro"

(12)
  • ideaal voor iedereen die juist in hartje zomer de voorkeur geeft aan een wasbaar dekbed
  • voor mensen die een dekbed in warmteklasse 1 willen hebben dat zeer licht is en een aangenaam verkoelend effect heeft
  • ideaal voor mensen die veel zweten
  • tijk van aangenaam fijn batist van 100 % katoen uit gecontroleerde biologische teelt
  • alle maten tot 220x240 cm leverbaar
Meer informatie
Licht dekbed linnen/katoen Linaro

Licht dekbed linnen/katoen "Linaro"

(11)
  • voor mensen die bijzonder veel waarde aan hygiëne hechten, het dekbed is namelijk op 60 °C wasbaar
  • voor mensen die voor de zomer een dekbed in warmteklasse 2 willen hebben dat uiterst licht is en nauwelijks verwarmt
  • tijk van aangenaam fijn batist van 100 % katoen uit gecontroleerde biologische teelt
  • alle maten tot 220x240 cm leverbaar
Meer informatie

Linnen dekbed - licht en luchtig voor het warme seizoen

Een dekbed met een vulling van linnen is ideaal voor de zomer. Het kan vocht goed absorberen en voelt niet klam aan. Uw slaapomgeving blijft in warme nachten aangenaam droog.

Linnen dekbed - een goede keuze voor allergiepatiënten

Een linnen dekbed is populair bij allergiepatiënten en mensen met hygiënische problemen, omdat het wasbaar is. De linnenvulling van onze dekbedden is gecombineerd met 100 % biologisch katoen en bevat geen dierlijk haar. U kunt uw linnen dekbed op maximaal 60 °C wassen. Om ervoor te zorgen dat u lang van uw deken kunt genieten en dat de natuurvezels niet overmatig worden belast, raden wij u aan om deze te wassen op 40 °C met voldoende water. U kunt alle details over de reiniging vinden op de productpagina's van onze artikelen.

De juiste maat van uw linnen dekbed

Al onze dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De standaardafmeting is een dekbed in de maat 135x200 cm. Het meest populaire comfort formaat voor dekbedden is 155x220 cm. Voor vrouwen en veel mannen is de kleinere maat meestal voldoende. Vanaf een lichaamslengte van ca. 180 cm raden wij aan om voor de grotere maat te kiezen. Veel mensen waarderen grote dekbedden en daarom is 155x200 cm het nieuwe standaard formaat. Daarnaast hebben we ook dekbedden in Zwitserse maten of in Franse maten voor u in ons assortiment.

Het bijpassende bedlinnen voor het linnen zomerdekbed

Welk bedlinnen ondersteunt perfect de eigenschappen van uw linnen dekbed? U moet de selectie van al uw beddengoed coördineren, zodat het linnen dekbed zijn positieve eigenschappen optimaal kan benutten. Kies deze zomer voor bedlinnen van linnen, satijn of jersey. Deze materialen vullen uw zomerdekbed perfect aan.

Wist u dat het hoofdkussen ook bijdraagt aan het slaapklimaat? Ontdek in onze categorie hoofdkussens de geschikte artikelen voor uw nieuwe zomerdekbed.

Het bijzondere aan een linnen dekbed van allnatura

Bij allnatura worden alle grondstoffen van onze artikelen volgens strenge criteria getest op schadelijke stoffen. Deze controle is vrijwillig en garandeert de hoogste kwaliteit van onze artikelen. We gebruiken de beste grondstoffen van biologische kwaliteit voor ons beddengoed. Het biologische katoen voor ons beddengoed is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De hoogwaardige productie van onze dekbedden vindt plaats in Duitsland.

Wij bieden u ons linnen zomerdekbed in twee warmteklassen, 1 en 2, aan. Meer informatie over de lichte zomerdekbedden vindt u op de desbetreffende productpagina van onze linnen dekbedden.

laden

Een moment geduld.....