0 0

Zijslaapkussen: 4 Producten

Zijslaperkussen "Lano"

(24)
 • elastisch ondersteunende ligbeleving (3 op 5)
  elastisch ondersteunende ligbeleving
 • vulling naar keuze met kapok of een mix van kleine bolletjes van 100 % puur natuur kbT-scheerwol en latexvlokken uit 100 % natuurrubber
 • doorgestikte tijk in bio-kwaliteit, wasbaar op 60 °C
 • met kapok gevuld voor mensen die de voorkeur geven aan een kussen zonder dierlijke vezels
 • voor personen die een ongecompliceerd, extralang kussen wensen, dat het lichaam in de zijligging aangenaam ondersteunt
 • ook heel geschikt als comfortabel zijligkussen voor mensen die bedlegerig zijn
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Zijslaperkussen "Setta"

(13)
 • elastisch ondersteunende ligbeleving (3 op 5)
  elastisch ondersteunende ligbeleving
 • Vulling van kapok en latexvlokken van 100 % natuurrubber
 • tijk onderhoudsarm, fijndradig eco-percal in bio-kwaliteit, wasbaar op 60 °C
 • voor mensen die de voorkeur geven aan een kussen zonder dierlijke vezels
 • voor personen die een anatomisch gevormd, extralang kussen wensen, dat het lichaam in de zijligging aangenaam ondersteunt en het hoofd aangenaam puntelastisch opneemt
 • ook geschikt als zijligkussen voor mensen die zich in de slaap zo min mogelijk mogen draaien
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Reserveovertrekken voor zijslaperkussens

Overtrek voor zijslaperkussen "Lano"

(9)
 • Kussensloop, als op maat gemaakt voor uw zijslaperkussen "Lano"
 • Onderhoudsarm eco-percal van 100 % biologisch katoen
 • met handige ritssluiting
 • in 2 kleuren verkrijgbaar
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg
gots-zertifiziert_nl.svg
Wasbare reservetijk voor zijslaperkussen Setta
Zijslaperkussen Setta
Vrouw slaapt op zijslaperkussen

Reservetijk voor zijslaperkussen "Setta"

(5)
 • Reservetijk passend bij zijslaperkussen "Setta", als de kussenhoes wordt gewassen
 • onderhoudsarm, fijndradig eco-percal uit biologische teelt
 • kussenhoes wasbaar op 60 °C
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
geschikt-bij-allergieen_nl.svg
made-in-germany.svg

Kussen voor zijslapers - orthopedisch liggen met knuffelfactor! Meer informatie ...

Het hoofd correct neerleggen - belangrijke info over het kussen

Meer dan de helft van alle mensen slaapt overwegend op de zijkant. Het vinden van de juiste ligpositie is hier vaak niet eenvoudig. Naast het matras speelt het kussen een belangrijke rol voor een rustige en gezonde slaap.

Kent u dat? U wikkelt uw benen om het dekbed of legt een kussen tussen uw knieën om het u comfortabeler te maken. Wij hebben de passende oplossing - een zacht zijslaperkussen van allnatura!

Wat is een zijslaperkussen?

Er zijn verschillende soorten hoofdkussens voor zijslapers. Ze zijn groter en langer dan normale kussens. Niet alleen het hoofd ligt op het kussen, door de speciale lengte kunt u uw armen en benen er omheen wikkelen. De standaardafmetingen voor normale kussens zijn 40x80 en 80x80 cm. Onze zijslaapkussens hebben een lengte van 140-160 cm.

Waarom zou u een zijslaperkussen kopen?

Om de optimale slaaphouding te vinden, hebt u een geschikt kussen nodig. Speciale zijslaperkussens helpen u bij een gezonde, orthopedische zijligging. Nek, knieën en hoofd worden optimaal ondersteund. Dit voorkomt overbelasting van de spieren en spanning in de nek. Uw gewrichten worden 's nachts optimaal ontlast. Een kussen voor zijslapers biedt stabiliteit aan de wervelkolom.

Mensen die zich 's nachts graag in de ongezonde buikhouding draaien, zogenaamde zijwaarts slapers, krijgen een speciaal kussen aangeboden voor een optimale ondersteuning. Een stabiele zijligging heeft een positief effect op de ademhaling en vermindert het snurken.

Zwangere vrouwen verkiezen zijslaperkussens, omdat ze alleen in de zijligging kunnen slapen.

Welke verschillende soorten zijslaperkussens zijn beschikbaar?

Klassieke zijslaperkussens hebben een rechthoekige vorm. Zo'n kussen wordt als aanvulling op een hoofdkussen gebruikt. Voor ons rechthoekig zijslaperkussen "Lano" bieden wij u verschillende vulmaterialen. De vulling van natuurlijke scheerwol (kbT) en natuurlatexvlokken is vochtregulerend en ademend. Als u de voorkeur geeft aan een knuffelkussen met hoge steunkracht, dan is dit de juiste keuze. De tweede vulvariant bestaat uit 100 % zuiver kapok. Dit materiaal is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie en biedt tegelijkertijd flexibiliteit en kracht.

In aanvulling op dit kussen adviseren wij kussens met natuurlijke vulling of neksteunkussens, met een afmeting van 40x80 cm. We hebben een grote selectie met verschillende vulmaterialen. Van natuurlatex tot het beste biologische katoen en dons, u vindt alles terug. Veel van onze modellen zijn wasbaar en geschikt voor mensen met een allergie.

Ons zijslaperkussen "Setta", in de vorm van een 7, heeft twee verschillende vullingen. In het hoofdgedeelte is de vulling gemaakt van ondersteunende natuurlatex. Het langwerpige gebied is gevuld met heerlijk zacht en ''propbaar'' kapok. Dit biedt optimale ondersteuning en het beste slaapcomfort. De bijpassende wasbare tijk is meteen inbegrepen.

Onze zijslaperkussens hebben een goede grootte en zijn geschikt voor alle lichaamslengtes.

Hoe wordt een zijslaperkussen gebruikt?

Afhankelijk van de vorm kan het zijslaperkussen uw kussen aanvullen of vervangen. Het kussen wordt dicht bij het lichaam geplaatst en tussen de benen geklemd. De armen worden om het kussen heen geslagen. Bij ons rechthoekige zijslaperkussen "Lano" kan u bijvoorbeeld bijkomend nog een nekkussen gebruiken. Ons zijslaperkussen "Setta" vervangt volledig uw normale hoofdkussen.

Let op de juiste hoogte van uw kussen, zodat uw wervelkolom niet geknapt wordt. Dit kan leiden tot pijn en spanning. Door de mogelijkheid om het vulmateriaal te verwijderen, kunt u de kussens perfect aanpassen aan uw behoeften. Een optimaal op u afgestemd kussen stelt u in staat om correct en orthopedisch te liggen.

Een zijslaperkussen biedt nog meer mogelijkheden. Het is ook perfect geschikt als partnerkussen of schokdemper.

Waarom een zijslaperkussen van allnatura?

We gebruiken alleen natuurlijke materialen voor de tijk en de kussenvullingen. Alle grondstoffen zijn streng gecontroleerd op schadelijke stoffen en van ecologische kwaliteit.

Onze aangename kussentijken zijn gemaakt van 100 % biologisch katoen uit biologische teelt. Vanwege het speciale formaat hebt u een speciale buitentijk nodig voor onze zijslaperkussens. De bijpassende tijk van wasbaar biologisch katoen kunt u bij ons verkrijgen.

Trakteer uzelf op het superieure zijslaapplezier. Als u een zijslaperkussen van allnatura hebt gekozen, zult u dit niet meer willen missen.

laden

Een moment geduld.....