0 0
Kopen zonder risico

Wij bieden u graag het hoogst mogelijke niveau van veiligheid - in alle opzichten. Omdat uw welzijn ons na aan het hart ligt.

Veel mensen ervaren bij het kopen op internet onzekerheid en onduidelijkheid over de betaalmethode, het aankoopproces of het herroepingsrecht. Daarom bieden wij u vele veilige betaalmogelijkheden - zodat u bij ons in goede handen bent!

Verlengd herroepingsrecht

Artikel retourneren Na een paar dagen komt u erachter dat u niet tevreden bent met uw nieuwe product of er gewoonweg niet mee om kunt gaan en onze klantenservice kon u ook geen nuttige tips geven - dat is geen probleem! Onder het toepasselijke herroepingsrecht nemen wij uw gekochte goederen binnen 30 dagen retour en storten uw geld terug. Indien van toepassing, verminderd met een vergoeding voor het waardeverlies dat het gevolg is van de verslechtering van het beoogde gebruik van de goederen en dat in Duitsland wettelijk is geregeld in het herroepingsrecht voor overeenkomsten op afstand.

Uw voordeel bij het winkelen bij allnatura, in tegenstelling tot het herroepingsrecht bij aankoop in de stationaire handel, is dat er geen herroepingsrecht is in de stationaire handel. De handelaar is bij online aankopen verplicht om de goederen binnen een termijn van 14 dagen terug te nemen als de klant niet tevreden is met de goederen. Deze periode kan niet worden ingekort door het bedrijf, maar kan worden verlengd uit coulance naar de klant. Deze coulance biedt allnatura u met een herroepingsrecht van 30 dagen.

Getest op schadelijke stoffen

Testlaboratorium We letten erop dat alle grondstoffen van onze leveranciers en partnerfabrieken regelmatig door een onafhankelijke keuringsinstantie worden gecontroleerd op mogelijke schadelijke stoffen.

Om de onberispelijke kwaliteit van de door allnatura aangeboden producten nog verder te garanderen, voert allnatura in eigen naam regelmatige controles op schadelijke stoffen in de gebruikte grondstoffen uit.

Deze keuring geschiedt met inachtneming van de richtlijnen van het Internationaler Verband der Naturtextilwirtschaft (IVN) en de internationale vereniging voor duurzaam bouwen en wonen (natureplus).

Buiten ons kernassortiment vallen we af en toe terug op actuele testrapporten van onze leveranciers. Over het onderwerp "Gezond slapen & leven" ontvangt u dus, in combinatie met onze Schadelijke stoffen lexicon, de meest consequente en de meest gedetailleerde presentatie van schadelijke stoffen in de gehele eco-postorder branche!

Geteste veiligheid: Het TrustedShops keurmerk

Geteste veiligheidWij willen onze klanten het hoogst mogelijke veiligheidsniveau bieden. Daarom is allnatura al sinds 2011 door Trusted Shops gecertificeerd en voldoen we aantoonbaar aan de strenge en objectieve kwaliteitscriteria. Trusted Shops controleert zaken als gegevensbescherming, kosten en betaling, leveringsvoorwaarden, afhandeling van de retouren en klantenservice.

Trusted Shops - het keurmerk met kopersbescherming - is een onafhankelijk bedrijf dat u extra kopersbescherming biedt als u dat wenst. Deze bescherming kunt u heel eenvoudig bijboeken bij uw bestelling. Hiermee verkrijgt u volledige zekerheid over uw betaalde aankoopprijs in geval van niet-levering van de bestelde goederen en de terugzending van de goederen in geval van herroeping.

Meer informatie is te vinden op de homepage van Trusted Shops.

Betaalmethoden

Betaalmethoden Hebt u geen Paypal-account of creditcard? U wilt het volledige bedrag van uw bestelling niet onmiddellijk betalen? Geen enkel probleem! Wij bieden u veel verschillende betaalmethoden aan, zodat u veilig kunt betalen en de betaalmethode kunt kiezen die u wenst. Hieronder hebben we elke mogelijke betaalmethode vermeld en uitgelegd.

Uw zekerheden bij allnatura

Veiligheid Wij willen dat u tevreden bent met onze producten. Daarom biedt allnatura u een individueel en deskundig advies. Mocht het toch gebeuren dat de matras bijvoorbeeld niet "past” voor u - geen probleem:

Bij allnatura ontvangt elke particuliere klant 3-voudige zekerheid:
Verlengd herroepingsrecht, wettelijke garantie en verkopersgarantie:

  • Binnen de eerste 30 dagen kunt u de bestelde goederen zonder opgaaf van redenen retourneren, het transport is voor onze rekening (herroepingsrecht).
  • Binnen de eerste 24 maanden kunt u aanspraak maken op gebreken van de goederen (garantie).
  • Gedurende de eerste 5 jaar ontvangt u van allnatura 5 jaar garantie op alle producten (behalve op de bekleding van gestoffeerde meubelen).

Een laatste advies over veiligheid op het internet:
voor de veiligheid van de internetbesteller werkt allnatura met een veilige SSL-encryptie - als dit nog te onveilig voor u is, kunt u ook telefonisch bestellen.
laden

Een moment geduld.....