0 0
allnatura is Trusted-Shops gecertificeerd allnatura is sinds december 2011 ook gecertificeerd door Trusted Shops. Samen met deze kwaliteitsgarantie kunt u ook vertrouwen op de kopersbescherming, die u bij een bestelling bij allnatura kunt bijboeken. Hier leest u wat de Trusted-Shops kopersbescherming is, hoe het werkt en wat daarbij allemaal wordt gedekt.

Wat is de Trusted-Shops kopersbescherming?

Tijdens het bestelproces (bij de keuze van de betaalwijze) kunt u bij uw aankoop de passende kopersbescherming erbij boeken. De kopersbescherming is een geld-terug-garantie die u beschermt tegen een eventueel verlies van het aankoopbedrag. U kunt de exacte garantiebepalingen rechtstreeks bij Trusted Shops nalezen. Gedekt is het niet-leveren van de bestelde goederen en het teruggeven van de goederen bij herroeping. Daarmee hebt u als klant absolute zekerheid over de door u betaalde aankoopprijs. Het Trusted-Shops serviceteam neemt de communicatie met de handelaar van u over, zorgt voor een snelle behandeling en bekommert zich om de financiële details.

De Trusted Shops kopersbescherming kan in het systeem van Trusted Shops binnen 7 dagen na afloop van deze garantie eenmalig met 30 dagen worden verlengd. Na afloop van deze verlenging kan bij Trusted Shops een aanvraag voor terugbetaling van het aankoopbedrag worden gedaan.

Welk bedrag en welke termijn kan ik bij mijn aankoop verzekeren?

Aankopen kunnen tot een bedrag van € 20.000,-- en voor de maximale duur van 90 dagen worden verzekerd. De dekking wordt gestaffeld naar het bedrag. Wij selecteren in het bestelproces al de kopersbescherming die past bij uw aankoop, dat betekent, dat als u besluit tot Trusted Shops kopersbescherming over te gaan, passend bij dit bedrag al de juiste kopersbescherming voor u wordt getoond.

Hieronder hebben we voor u een overzicht van deze staffel samengesteld, die de grondslag vormt voor de automatische selectie. Deze staffel wordt rechtstreeks bepaald door Trusted Shops; hierop hebben wij geen invloed.

Meer informatie over Trusted Shops

Trusted Shops werd in 1999 opgericht en is marktleider op het gebied van shop-certificering en staat voor veiligheid en hoge shop-standaards. Het bedrijf is ook actief in andere Europese staten en wordt bovendien aanbevolen door consumentenorganisaties en overheidsinstanties; bijvoorbeeld de Duitse Stiftung Warentest en het Duitse Ministerie van Justitie, adviseren uitdrukkelijk Trusted Shops gecertificeerde online shops voor veilig winkelen op internet.


laden

Een moment geduld.....