0 0

Hier vindt u algemene informatie over ons assortiment, hoe onze gunstige prijzen tot stand komen en uw veiligheid bij het winkelen in onze internetwinkel.

Winkelen op het internet biedt een aantal voordelen ten opzichte van winkelen bij de kantoorboekhandel om de hoek.Allnatura verzamelt en bewaart ook gegevens wanneer u onze website bezoekt en een bestelling plaatst. Wat wij met deze gegevens doen en hoe wij er verantwoordelijk mee omgaan, kunt u lezen op deze pagina.We letten erop dat alle grondstoffen van onze leveranciers en partnerfabrieken regelmatig door een onafhankelijke keuringsinstantie worden gecontroleerd op mogelijke schadelijke stoffen.

Kwaliteit en hoogwaardige afwerking van onze producten, evenals de tevredenheid van onze klanten staan bij ons op de eerste plaats! Daarom bieden we voortaan 5 jaar garantie op alle producten aan.

Hier ontvangt u belangrijke informatie over het retourneren en omruilen van onze goederen.

Uittreksel uit onze Algemene Voorwaarden - Kritiek / reclamaties. Niemand is perfect, ook wij niet. Als u defecte goederen heeft ontvangen of als er transportschade is, kunt u hier lezen hoe u te werk gaat.

laden

Een moment geduld.....