0 0

Katoenen onderdekbed "Cotona"

Katoenen onderdekbed Cotona
Huidvriendelijk, soepel onderdekbed van 100 % katoen uit biologische teelt
vanaf 98,00 €
(Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten. )

Eigenschappen van katoen:

vochttransport: 3 von 5
soepelheid: 4 von 5
ademend vermogen: 3 von 5
temperatuurbalans: 2 von 5
Vervaardigd in het zuidelijke Zwarte Woud
beschermde productnaam, nr. 30 2010 038 236

Katoenen-onderdekbed "Cotona" - huidvriendelijk en wasbaar

Voor ons katoenen onderdekbed gebruiken wij voor de vulling en het tijk alleen katoen uit gecontroleerde biologische teelt. Dit onderdekbed is ideaal voor iedereen, die waarde hecht aan een wasbare beduitrusting, ook voor mensen met een allergie.

Een onderdekbed is een optimale aanvulling op uw beduitrusting - voor elk seizoen, ook in de zomer. Het helpt namelijk de slaaptemperatuur constant te houden, is zeer vochtregulerend en zorgt zo voor een aangename slaap. Het zweet, dat ieder mens 's nachts uitscheidt (gemiddeld 0,5 tot 0,75 liter), wordt eerst opgenomen en dan aan de buitenlucht afgegeven. Het onderdekbed ontlast de waardevolle wattering van de matras. Daarentegen beïnvloedt een onderdekbed van allnatura de ligeigenschappen niet. De onderdekbedden zijn namelijk zo samengesteld dat de elasticiteit van het matrasoppervlak behouden blijft.

Meningen van klanten  4,8/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.

Aanvullende producten