0 0

Massief houten eettafels van allnatura - een goed afgerond item voor uw stijlvolle eetkamer. lees meer ...

Ronde eettafels: 3 Producten

Rota-tafel in ronde uitvoering, kernbeuken
Tafel Rota in ovale vorm, van wild eikenhout
Gelamineerd kernbeuken tafelblad met of zonder uitschuifblad
Afgerond tafelblad en geïntegreerde kolomvoeten

Tafel "Rota"

(1)
 • gemaakt van massief kernbeuken of wilde eik, oppervlak geolied
 • Tafelpoten Ø 45 mm - tafelblad 20 mm, tafelpoten verwerkt in het rechthoekige frame
 • Ondersteund tafelblad met doorlopende latten
 • Beschikbaar in 10 maten - ronde tafel Ø 100 of 120 cm, ovale tafel van 80x140 cm tot 100x200 cm, optioneel met synchroon uittreksysteem
 • Meubilair wordt gedeeltelijk gemonteerd geleverd

Meer informatie

Corvo tafel zonder uittrekblad met hoog frame, hier in massief kernbeukenhout
Corvo tafel zonder uittrekblad met hoog frame, hier in massief wild eikenhout
Corvo tafel met hoog frame, hier in massief kernbeukenhout

Tafel "Corvo"

(1)
 • Vervaardigd uit massief beuken kern of wild eiken, geolied oppervlak
 • Tafelpoten 80x80 mm - tafelblad 30 mm, tafelpoten fraai verwerkt in het omringende frame
 • Geplakt tafelblad met doorlopende latten
 • verkrijgbaar in 4 maten van 90 tot 120 cm - Ø 120 cm naar keuze met onderstelverlenging
 • De meubels worden gemonteerd geleverd

Meer informatie

Rondo tafel in massief hout en met opvallend ontwerp
Rondotafel kan ook worden verlengd
Extra inlegplaten zijn apart verkrijgbaar
Dikte tafelblad 40 mm

Tafel "Rondo"

(6)
 • Vervaardigd uit massief beuken, beuken kernhout, wilde eiken of walnotenhout, oppervlakte behandeld met organische lijnolie
 • Tafelpoot 100x100 mm - tafelblad 40 mm, tafelpoten gelijk met tafelblad, constructie zonder frame, verstevigde noklijsten onder het tafelblad
 • Tafelblad met doorlopende latten
 • Verkrijgbaar in 7 maten van 90 tot 150 cm - elk met en zonder verlengstuk; tafelpoten 80x80 mm op aanvraag.
 • Tafelverlenging mogelijk met maximaal 2 inlegplaten
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Gezellig tafelen in gezellig gezelschap aan uw eettafel

Het gaat om het oog - dit geldt net zo goed voor het gerecht dat op tafel komt als voor de eetkamertafel. Waarom geen ronde eettafel? Creëer een populaire en harmonieuze ontmoetingsplaats voor uw gezin met een ronde eettafel van allnatura. En als u graag gasten verwacht, is een ronde eettafel, die uitschuifbaar is, de juiste keuze. Tover in een handomdraai een feestelijke tafel voor uzelf en uw bezoekers. Een ronde eettafel is perfect voor kleine en grote eetkamers. Wij bieden modellen met verschillende diameters.

Ronde eettafel hout in beuken, beuken kernhout, wilde eik of walnoot

Kiest u voor een ronde eettafel met een kleine diameter, dan hebt u altijd de mogelijkheid om deze te vergroten tot een ovale eetkamertafel. Kies voor de eettafelversie dieuitbreidbaar is en kan worden uitgebreid met een praktisch inlegblad. Onze massief houten eettafel "Rondo" biedt u deze mogelijkheid. Een ronde eettafel is de perfecte keuze voor uw eetkamer of woonkamer met een erker. Daar komt een ronde eettafel perfect tot zijn recht en maakt uitstekend gebruik van de ruimte.

De solidly designed dining table is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Het donkere hout van het notenhout ziet er beslist nobel uit als een grote tafel. Het beukenhout, met zijn warme kleur, is licht en vriendelijk. Als u de voorkeur geeft aan een meer opvallende houtsoort voor uw eettafel, kunt u het beste kiezen voor beuken kernhout of wilde eik. Het hout van de kernbeuk heeft een roodbruine tint en een interessante nerf. Het donkere hout van wilde eik komt uit het binnenste gedeelte van de kern van de eik. Het heeft ook een karaktervolle structuur, die perfect tot zijn recht komt op een eettafel.

Een ronde eettafel van allnatura in op schadelijke stoffen geteste kwaliteit

Een eettafel rond hout van allnatura is een goede keuze. In onze kleine en fijne selectie besteden we aandacht aan hoogwaardige materialen en duurzame productie. Het materiaal voor onze massief vervaardigde eettafels wordt regelmatig getest op schadelijke stoffen. Dit garandeert de hoogste ecologische kwaliteit van het massieve hout. Het oppervlak van de eettafels is beschermd tegen vuil met biologische olie. De juiste verzorging is belangrijk voor een meubelstuk als de eettafel. Bij het afvegen moet u ervoor zorgen dat u niet een te natte doek gebruikt. Bovendien raden wij u aan de bescherming van uw eettafel van tijd tot tijd op te frissen met onze onderhoudsolie. Uw ronde massief houten eettafel zal u er dankbaar voor zijn.

Als een ronde eettafel niet geschikt is voor u, hebben wij een grote selectie massief houten eettafels met een rechthoekige vorm in verschillende ontwerpen en houtsoorten. Vind uw nieuwe massief houten eettafel compleet of met metalen en stalen elementen. Ontdek uw eettafel in beuken, grenen, eiken, walnoot of met een witte afwerking.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....