0 0

Men zou niet eens aan zo'n scenario willen denken. Maar helaas gebeurt het steeds weer dat mensen na de aankoop van meubels klagen over klachten die zij vóór de aankoop niet hadden.

Klachten zijn vaak jeuk, ademhalingsmoeilijkheden, hoofdpijn of branderige ogen. Meestal worden kinderen, allergiepatiënten en mensen met andere gezondheidsproblemen getroffen.
De oorzaak ligt vaak in het land van fabricage. Helaas worden meubels die in lagelonenlanden buiten de EU worden geproduceerd, zelden getest op schadelijke stoffen.

Hout kopen is een kwestie van vertrouwen

Hout Niet alle massieve houtsoorten en de meubelen die ervan worden gemaakt, zijn zo onschadelijk als hun reputatie doet geloven. Dit komt omdat het hout vaak met uiterst giftige insecticiden en pesticiden wordt bespoten zodra het wordt gekapt, om het te beschermen tegen ongedierte en blauwe aanslag.

Onze bossen worden regelmatig getest op mogelijke schadelijke stoffen als onderdeel van onze Garantie op verontreinigende stoffen. We baseren ons daarbij op de strenge criteria van natureplus, het internationale keurmerk voor duurzame woon- en bouwproducten. Omdat wij chemische houtbehandeling strikt afwijzen.

Bij allnatura kunt u met een goed gevoel winkelen.

laden

Een moment geduld.....