0 0

Reservetijk "Klima-Premium"

Reservetijk "Klima-Premium"
vanaf 359,00 €
Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten

Reservetijk "Klima-Premium" met stiksel met kameelhaar

Onze reservetijken worden in het zuidelijke Zwarte Woud gemaakt en zijn geschikt voor alle matrassen van natuurlatex, koudschuim of traagschuim met een kernhoogte van 8-22 cm. Ze zijn voorzien van een handige 4-zijdige dubbele rits, zodat u de tijk uit elkaar kunt halen en gemakkelijk kunt afnemen. De tijken zijn bi-elastisch en dragen zo bij tot de ligeigenschappen van uw matras. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als de originele tijk in de wasmachine zit, gereinigd wordt of aan het verluchten is.

Elegant, soepel jersey dubbeldoek met mooie structuur van 100 % katoen uit biologische teelt wordt voor deze hoogwaardige tijk met een aangename wattering van 70 % kameelhaar en 30 % natuurlijke scheerwol (kbT) gestikt. Het weefsel is ongebleekt en heeft van nature een mooie crèmetint. Deze tijkvariant is afgewerkt met verstevigde rand en bies. De ritssluiting bevindt zich direct onder de bies.

Kameelhaar zorgt voor een constant droog en warm slaapklimaat. De tijk heeft een verkoelend, verwarmend en ademend vermogen en zorgt door deze eigenschappen het hele jaar voor een evenwichtige lichaamstemperatuur van de slaper. Bovendien kan hij vocht snel door het kameelhaar afvoeren en is hij dus ook ideaal voor mensen die 's nachts veel zweten. Om het zachte kameelhaar in vlies te verstevigen en duurzaam te maken, wordt het gemengd met 30 % scheerwol/kbT. Dit beïnvloedt de uitstekende temperatuureigenschappen van het kameelhaar absoluut niet.

Overzicht

Materiaal en afwerking

 • jersey dubbeldoek van 100 % katoen uit biologische teelt
 • vlies van 70 % kameelhaar en 30 % scheerwol afkomstig van gecontroleerde biologische veehouderij in de tijk gestikt
 • bi-elastisch om bij te dragen tot de ligeigenschappen van de matras

Uitvoering

 • afgewerkt met verstevigde rand en bies
 • 4-zijdige ritssluiting (direct onder de bies aangebracht), dus tijk scheidbaar
 • 4 keerlussen

Voor welke matrassen is deze tijk geschikt?

 • voor alle matrassen van natuurlatex, koudschuim of traagschuim met een kernhoogte van 8-22 cm
 • luxueuze, uitstekende temperatuurregulerende tijken voor de beste temperatuurbalans en een optimaal vochttransport
 • ook ideaal voor tweepersoonsbedden, omdat de fraaie uitvoering met verstevigde rand en bies niet naar onder afrondt en dus perfect met de "partnermatras" aansluit

Opmerkingen

 • bestel de matras met de juiste kernhoogte (niet de totaalhoogte van uw matras)
Textielinfo

Maten en gegevens

 • verkrijgbaar voor 9 standaard maten en 15 kernhoogtes van matrassen
 • ook tussenmaten en extra grote maten leverbaar
 • gewicht tijkstof 350 g/m², stiksel 500 g/m²
 • stof ongebleekt met mooie crèmetint

Onderhoudstips

 • niet wassenniet strijkenbleken is niet toegestaanbehoedzaam professioneel nat reinigenbehoedzaam professioneel reinigen met perchloorethyleen

 • niet wasbaar
 • professionele reiniging:
  als u uw afneembare matrastijk met scheerwol of kameelhaar regelmatig ecologisch en voorzichtig wilt reinigen, dan kunnen we u uit eigen ervaring Woll- und Edelhaar-Wäscherei Müller in Duitsland aanraden. Deze supraregionale wasservice wast ook beddengoed dat normaal gezien "niet wasbaar" zijn uitsluitend met water en ecologische wasmiddelen.
Ecologische info
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze producten worden regelmatig onderzocht door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen voor dit product.
Made in Germany

Made in Germany

Deze hoogwaardige producten worden in Duitsland gemaakt. Zo ontstaan er ecologisch verantwoorde producten die er bovendien voor zorgen dat het werk in Duitsland plaatsvindt en dat de opbrengst daar blijft. Meer informatie
Meningen van klanten  5/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.