0 0

Plank "Ludus"

Praktische wandplank van massief elzenhout met veel ruimte voor het verschonen van accessoires, speelgoed en meer

Kies de gewenste uitvoering:

339,00 €

Slimme wandplank gemaakt van mooi elzenhout

De "Ludus"-plank van massief elzenhout is de perfecte aanvulling op de gelijknamige commode, maar is ook zeer praktisch als zelfstandig stuk, of het nu in de kinderkamer is of bijvoorbeeld als boekenplank in het kantoor.

4 ruime planken bieden voldoende ruimte voor boeken, speelgoed en verschoonspullen. Elke legplank heeft lage zijpanelen die als praktische valbescherming dienen. 2 brede latten verbinden de afzonderlijke elementen en vervangen het achterpaneel. De randen en hoeken zijn zorgvuldig afgerond. Alle meubelen in deze hoogwaardige babymeubelreeks zijn vervaardigd volgens de strengste veiligheidsvoorschriften en moderne normen en hebben het GS-keurmerk voor geteste veiligheid.

Vervaardigd door mensen met een handicap

Door dit doordachte, ecologisch waardevolle kindermeubilair te kopen, doet u goed - voor uzelf, uw kind en ook voor mensen met een handicap. De meubelen worden in een volledig geïntegreerd proces in het noordelijke Zwarte Woud vervaardigd in een werkplaats van Lebenshilfe. Geschikte werkplekken die aan de respectieve handicaps zijn aangepast, stellen de gehandicapte werknemers in staat zo zelfstandig mogelijk te leven en hun werk bekwaam en met initiatief uit te voeren. Ervaren timmerlieden houden toezicht op het werk en zorgen ervoor dat meubels van de hoogste kwaliteit worden gemaakt, die tegelijkertijd deintegratie van mensen met een handicap in de samenleving bevorderen.

Overzicht

Materiaal en afwerking

  • Vervaardigd uit massief, Europees alderhout, uitvoerig gelijmd met doorlopende latten
  • Oppervlak behandeld met een natuurlijke olie-was combinatie op basis van plantaardige oliën en wassen

Optica

  • Pijpvormige wandplank met praktische, zijdelingse valbescherming
  • 2 brede richels verbinden de planken en vervangen het achterpaneel
  • Met zorgvuldig afgeronde randen en hoeken

Ontwerp

  • Muurplank met 4 planken
Technische info

Afmetingen

  • H70xB78xD20 cm

Houtdikte

  • Schotten, relingen en sierlijsten 20 mm

Handleidingen

Ecologische info
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze producten worden regelmatig onderzocht door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen
Productie in Duitsland

Productie in Duitsland

De productie van dit kinderkamermeubel vindt plaats in het noordelijke Zwarte Woud in een werkplaats van Lebenshilfe door mensen met een handicap. Daar worden, in harmonie met mens en natuur, meubelstukken gecreëerd die voor een warme en aangename speelsfeer zorgen. De productie in Duitsland resulteert ook in korte leveringsroutes, zodat onnodig transporttoerisme wordt vermeden. Dit resulteert in ecologisch verantwoorde producten die er tevens voor zorgen dat in Duitsland werk en inkomen worden gecreëerd. Meer info
Oppervlaktebehandeling

Biologische behandeling van het oppervlak en natuurlijk onderhoud van het hout

Dit meubelstuk heeft een oppervlaktebehandeling gehad die het hout beschermt, maar toch laat ademen. Meer info
Houtafwerking met speciale wasolie

Houtafwerking met speciale wasolie

Dit meubel is behandeld met een hoogwaardige wasolie van Livos. De natuurlijke oliën en wassen dringen diep door in het hout, houden het gezond en elastisch en geven het oppervlak een zijdeachtige glans.
Duurzaamheid van de bosbouw

Duurzaamheid van de bosbouw

Voor deze modellen wordt alleen Europees elzenhout uit gecontroleerde bosbouwgroeigebieden gebruikt. Het "duurzaamheidsbeginsel" is doorslaggevend - er mag niet meer hout worden gekapt dan er terug zal aangroeien.
Meningen van klanten  0/5
Helaas is er nog geen beoordeling in uw taal geschreven. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.

Algemene opmerking over de ratings