0 0

Vind uw flexibele droom-eettafel van aantrekkelijk beukenhout in onze grote selectie. Lees meer ...

Eettafels beuken: 4 Producten

Tario eettafel is verkrijgbaar in verschillende maten
Voet en tafelblad detail

Tafel "Tario"

(6)
 • Vervaardigd uit massief beuken, beuken kernhout of wilde eik, geolied oppervlak
 • Tafelpoot 100x50 mm - tafelblad 30 mm, met overhang
 • Tafelblad in beuken parket gelijmd, in beuken kernhout en wild eiken met doorlopende latten
 • Verkrijgbaar in 11 lengtes elk in 4 breedtes van 80x80 cm tot 100x200 cm - niet verlengbaar
 • De meubels worden gedeeltelijk gemonteerd geleverd

Meer informatie

Rondo tafel in massief beuken en met opvallend design
Rondotafel kan ook worden verlengd
Dikte tafelblad 40 mm

Tafel "Rondo"

(6)
 • Vervaardigd uit massief beuken, beuken kernhout, wilde eiken of walnotenhout, oppervlakte behandeld met organische lijnolie
 • Tafelpoot 100x100 mm - tafelblad 40 mm, tafelpoten gelijk met tafelblad, constructie zonder frame, verstevigde noklijsten onder het tafelblad
 • Tafelblad met doorlopende latten
 • Verkrijgbaar in 7 maten van 90 tot 150 cm - elk met en zonder verlengstuk; tafelpoten 80x80 mm op aanvraag.
 • Tafelverlenging mogelijk met maximaal 2 inlegplaten
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Sala 02 tafel in beuken met bijpassende bank
Verlenging met 50 cm met optionele extra plank

Tafel "Sala 02"

(1)
 • Vervaardigd uit massief beuken, beuken kernhout, wilde eik of walnoot, oppervlakte behandeld met biologische lijnolie
 • Tafelpoot 100x100 mm - tafelblad 40 mm met grote overhang
 • Tafelblad met doorlopende latten
 • verkrijgbaar in 9 lengtes en 3 breedtes
 • alle gewenste afmetingen tot breedte 100 cm en lengte 280 cm beschikbaar
 • Tafelverlenging mogelijk met extra verlengbladen
 • De meubels worden gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Stijlvolle ambiance voor gezellige avonden!
Tafelblad en tafelpoten in opvallende dikte - hier zonder optionele afstandsplaat
Uitbreiding door optionele extra plank

Tafel "Sala 01"

 • Vervaardigd uit massief beuken, beuken kernhout, wilde eik of walnoot, oppervlakte behandeld met biologische lijnolie
 • Tafelpoot 100x100 mm - tafelblad 40 mm, tafelpoten gelijk met tafelblad
 • Tafelblad met doorlopende latten
 • Verkrijgbaar in 9 lengtes en 3 breedtes
 • Tafelverlenging mogelijk door aanvullende verlengbladen

Meer informatie


Eettafel van beukenhout - solide, aantrekkelijk en veranderlijk

Stoelen van massief beukenhout met rustige nerven hebben een warme en gezellige uitstraling en creëren een aangenaam natuurlijke omgeving. De subtiele nerf van beukenhout past perfect in een grote verscheidenheid van woonstijlen. Bij ons vindt u tafels van massief beukenhout in verschillende stijlen. Welke stijl u uw eettafel ook wilt geven, u vindt het hier - klassiek, modern, Scandinavisch en meer. Daarnaast bieden wij houten tafels met uitgebreide onderstellen.

Wij bieden een grote keuze aan verschillend ontworpen beukenhouten tafels, die verkrijgbaar zijn in verschillende lengtes, hoogtes en breedtes en deels in gewenste afmetingen. Veel van de tafels kunnen worden verlengd met behulp van uittreksystemen of verlengbladen. Het voordeel van een uitschuifbare eettafel is dat u niet gebonden bent aan één lengte. Als gasten spontaan arriveren, kan uw eettafel met uittrekfunctie of optioneel uittrekblad tot 380 cm verlengd worden.

Een stijlvolle eettafel van massief beuken kan deel uitmaken van het geraffineerde woonkamermeubilair in een grote woonkamer of schitteren in de studeerkamer. De meeste van onze massief houten tafels zijn geweldig om te gebruiken als bureau op kantoor.

Om uw massief beuken eettafel

Voor de beuken eettafels hebben wij stijlvolle stoelen van massief beuken voor u, die u kunt vinden in onze categorieën voor houten stoelen. Wij hebben ook exclusieve gestoffeerde stoelen die u kunt combineren met een beuken eettafel. Een massief houten bank brengt afwisseling aan de eettafel. Het biedt veel ruimte aan de eettafel en is een goed alternatief voor houten of gestoffeerde stoelen.

Met een beukenhouten eettafel als deze wordt uw eetkamer een favoriete plek in uw huis. Wij bevelen ook massief beuken dressoirs aan op onze overzichtspagina met dressoirs, die perfect passen bij de beuken eettafels. Vind uw complete inrichting voor de eetkamer, woonkamer, keuken en meer in onze andere categorieën met beuken meubelen.

Als u de voorkeur geeft aan een levendigere nerf dan een beuken eettafel, kunt u een kijkje nemen bij onze massief beuken eettafels. Kernhoutbeuk is afkomstig van dezelfde boom als beukenhout. Voor onze massief beuken artikelen wordt het binnenste gedeelte van de stam gebruikt, dat een iets andere kleur en sterkere nerf heeft. Als u het ontwerp van een eettafel in deze categorie mooi vindt, kunt u op de productpagina van de eettafel zien of deze ook in beuken kernhout verkrijgbaar is.

Onderhoudtstips voor uw massief beuken eettafel

Wij hebben vele aantrekkelijke beuken eettafels van hoogwaardig massief hout in ons assortiment, die behandeld zijn met biologische oppervlaktebehandeling voor een jarenlange bescherming. Voor de dagelijkse schoonmaak is het voldoende om uw eettafel af te nemen met een droge of niet te vochtige doek. Om vlekken te voorkomen, wordt aanbevolen vloeistoffen onmiddellijk weg te vegen. Aangezien de eettafel een meubelstuk is dat aan slijtage onderhevig is, is het raadzaam het oppervlak van tijd tot tijd op te frissen. Onze verzorgingsset is ideaal voor dit doel. U kunt grovere vervuilingen of kleine krasjes verwijderen en uw eettafel opnieuw smeren met onze natuurlijke olie. Met deze eenvoudige tips blijft uw massief houten eettafel als nieuw.

Bijzonderheden van een massief beuken eettafel van allnatura

Massief beukenhout heeft een lange traditie in de meubelproductie. Het hout van de beuk is een soort waarvan het groeigebied zich over heel Europa uitstrekt. De herkomst en productie van onze tafels vindt plaats in Europa, waardoor onnodig transport wordt vermeden en het milieu wordt ontzien. Om u de hoogste kwaliteit te garanderen, wordt het materiaal van onze artikelen regelmatiggecontroleerd op schadelijke stoffen. Wij gebruiken alleen natuurlijke oliën en glazuren voor de oppervlaktebehandeling. Deze laten het massieve hout ademen. Een ander voordeel van allnatura is dat u uw eettafel bij ons gemakkelijk online kunt bestellen. De levering van uw massief beuken eettafel geschiedt direct bij u thuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....