0 0
Babybed "Piccolino" in geolied grenen

Babybed "Piccolino"

vanaf 409,00 €

Veilige betalingsmethoden
incl. BTW, excl. verzendkosten

Babybed "Piccolino" - maakt dat je weer een baby wilt zijn

De serie "Piccolino" - gemaakt voor de allerkleinsten in uw gezin. Het tijdloze design van de serie inspireert niet alleen ouders die categorisch gekant zijn tegen tierelantijnen en de kleuren roze en lichtblauw voor kinderartikelen. Het "Piccolino" babybed zonder franje met zijn cassette zijpanelen van hoge kwaliteit heeft een ligoppervlak van 70x140 cm. Bovendien heeft "Piccolino" 3 zogenaamde slip-on sporten - d.w.z. verwijderbare sporten die uw kind in staat stellen om op latere leeftijd zelfstandig uit het bed te stappen. Babybed "Piccolino" biedt u ook een in 4 hoogtes verstelbaar ligvlak, dat comfortabel aan de grootte van uw kind kan worden aangepast.

Naast dit betoverende babybedje bieden wij ook een ruime commode in een 2-deurs en 3-deurs uitvoering, een praktische commode met een bijpassende legplank en nog een even handige legplank.

Productie met traditie

De productie van deze massief houten meubelen van hoge kwaliteit vindt plaats in Letland in een traditionele timmermanswerkplaats die al meer dan 20 jaar bestaat. De zorgvuldige selectie van het FSC-Mix gecertificeerde hout wordt gedaan door ervaren timmerlieden. Het verlijmen van de houten latten tot panelen en de productie van de meubelen gebeurt in eigen huis. Alle medewerkers zijn specialisten in de verwerking van massief hout en staan dus garant voor meubelen van de hoogste kwaliteit. Dit meubilair van traditionele productie creëert een gezonde en huiselijke sfeer in uw huis.
Productbeschrijving

Materiaal en afwerking

 • Vervaardigd uit massief pijnboom
 • Oppervlak geloogd/geolied, witgelakt of ruw/onbehandeld

Optica

 • Babybed zonder franje in een discrete cassette-optiek
 • Brede bedpoten, die later het zijframe van het hoofd- en voeteneind vormen
 • Brede onderste afwerkrand aan de tralielementen

Ontwerp

 • Met 3 verwijderbare spijlen - waardoor een "maasgat" ontstaat waardoor peuters veilig het bed kunnen verlaten
 • Ligvlak in hoogte verstelbaar in 4 posities
 • Inbegrepen: frame met stijve latten van pijnhout
 • Omzettingsset beschikbaar als supplement
 • Om designredenen niet geschikt als ombouwbaar bed

Notes

 • Levering gedemonteerd
 • Matras en beddengoed niet inbegrepen
 • over het algemeen niet beschikbaar:
  • Alle soorten op maat gemaakte artikelen
  • Andere maten/afmetingen, houtsoorten of oppervlaktebehandelingen
  • Houten patronen - lees meer in onze FAQ
Technische info

Afmetingen

 • H79xB76xL146 cm
 • Bedoppervlak 70x140 cm
 • Breedte van de slip 30,1 cm
 • Afstand tussen de spijlen 64 mm
 • Hoogte van het ligvlak instelbaar op 18 cm/27,5 cm/37,5 cm/47,5 cm

Houtdikte

 • Frame 30 mm
 • Roosterstaven Ø15 mm

Andere specificaties

 • Pijnhout heeft - vooral in de buurt van de takken - een relatief hoog harsgehalte. Aangezien wij - in het belang van onze klanten - afzien van een giftige chemische voorbehandeling, kan er in enkele gevallen een gelige verkleuring optreden op witte oppervlakken in deze zones als ze worden blootgesteld aan zonlicht.
 • wichtige Veiligheidsvoorschriften voor onze kinderbedden

Handleidingen

Ecologie & kwaliteit
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze producten worden regelmatig onderzocht door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen
Duurzame productie in de Europese Unie

Duurzame productie in de Europese Unie

Deze hoogwaardige meubelstukken worden door Europese traditionele bedrijven geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat onnodig transport vermeden wordt en dat de gemeenschap versterkt wordt. Vakmanschap en duurzaamheid gaan hand in hand tijdens de productie.
Oppervlaktebehandeling

Biologische behandeling van het oppervlak en natuurlijk onderhoud van het hout

Dit meubelstuk heeft een oppervlaktebehandeling gehad die het hout beschermt, maar toch laat ademen. De gebruikte oliën, wassen en kleurstoffen vervuilen het milieu niet tijdens de productie. Meer info
FSC-gecertificeerd

FSC®-gecertificeerde meubels

Het hout voor deze meubels komt uit bosgebieden die voldoen aan de strenge richtlijnen van de Forest Stewardship Council. FSC Licentie Code: FSC-N002895.
Hoogste kwaliteit gekleurde oppervlakken

Hoogste kwaliteit gekleurde oppervlakken

Hoogste kwaliteit wassen, glazuren en vernissen met synthetische pigmenten worden gebruikt voor dit product met duurzaam wit of gekleurd oppervlak.
PeTA - Approved Vegan

PeTA - Approved Vegan ®

Dit product bevat geen bestanddelen van dierlijke oorsprong. Het voldoen aan de strenge richtlijnen van PeTA-Approved Vegan en is geschikt voor een vegane leefstijl.
Meningen van klanten  4,7/5
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
Gemakkelijk in elkaar te zetten, goed materiaal, langdurige houtgeur, stabiel
Anonym
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
We hebben al het tweede Piccolino-bed van allnatura en zijn tot nu toe erg tevreden. De levering van het huidige bed was ongeveer 6 weken vertraagd. Helaas pasten de zijpanelen niet door een productiefout. Omdat we het bed ook heel dringend nodig hadden door de vertraging in de levering, moesten we beide zijpanelen handmatig en met veel moeite uit de verlijming halen, uit elkaar halen en zelf in elkaar zetten om te passen. Beide bedden staan nu stevig, veilig en mooi in de kamer van onze kinderen. Conclusie: Als het bed op tijd geleverd wordt en alles past, is het een geweldig kinderbed.
Anonym
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
We zijn erg blij met het Piccolino ledikant, dat we in de natuurlijke afwerking hebben besteld. De montage was snel, ongecompliceerd en nauwkeurig. De sporten met latten zijn gemakkelijk te verwijderen door volwassenen, omdat ze op hun plaats worden gehouden door veren onderaan de sporten. Kinderen kunnen ze zeker niet zelf verwijderen. Een negatief aspect dat helaas niets te maken heeft met de kwaliteit van het product is de levertijd. Deze was helaas bijna twee keer zo lang als aangegeven. Begin november besteld, half februari geleverd.
Anonym
ALLNA_COMMENT_AVATAR_ALLNATURA

Opmerking van de allnatura-klantenservice:

Hartelijk dank voor de lof voor de goederen! Met betrekking tot de vertraging in de levering, kunnen we ons alleen maar heel erg verontschuldigen.
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
Als je op zoek bent naar massief houten meubelen, ben je hier aan het juiste adres!
Anonym
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
Het bed heeft een hoogwaardige afwerking en het hout had helemaal geen onaangename of chemische geur. We zijn erg tevreden en mijn zoon slaapt erg goed in zijn nieuwe bed.
Anonym
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
Hoewel onze kleine op dit moment nog niet in het bedje slaapt, vinden we het erg goed. De montage was kinderspel en het bedje ziet er geweldig uit.
Anonym
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
De montage was eenvoudig - (super systeem!)
Anonym
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
Het is geurloos en maakt een stabiele indruk. Voor de prijs verwacht ik echter niet echt houtkrullen en kleine splinters in de schroefgaten. Voor de rest is alles goed
Anonym
ALLNA_COMMENT_AVATAR_ALLNATURA

Opmerking van de allnatura-klantenservice:

Het spreekt voor zich dat we veel belang hechten aan de onberispelijke kwaliteit van onze producten. We zullen de zaak doorgeven aan onze partnerfabrikant en vragen om meer zorg.
Avatar neutraal
Babybed "Piccolino"
Vertaald van
Zeer stabiel
Anonym

Algemene opmerking over de ratings

Aanvullende video's

Video's

Info over kindermatrassen en -bedden

De juiste matras is erg belangrijk voor kinderen en jongeren. Slaapadviseur Markus Kamps vertelt u waar u op moet letten.

Video bekijken