0 0

Een onderdekbed is niet alleen geschikt voor mensen die extra warmte nodig hebben Meer informatie ...

Onderdekbed van lyocell "Lyovita"

Onderdekbed van lyocell "Lyovita"

(206)
 • vulling 100 % lyocell/Tencel
 • tijk van onderhoudsarm, fijndradig eco-percal van 100 % bio katoen
 • geschikt voor mensen met een allergie en iedereen die een voorkeur heeft voor een onderdekbed met een optimale vochtbalans dat voor een aangenaam droog slaapklimaat zorgt.
 • ideaal voor iedereen die veel zweet
 • 60°-was mogelijk, drogerbestendig
Meer informatie
Hennep onderdekbed "Canapa"

Hennep onderdekbed "Canapa"

(112)
 • Vulling bestaat voor 70 % uit chemische onbehandelde hennep en 30 % uit katoen afkomstig van biologische teelt
 • tijk van onderhoudsarm, fijndradig eco-percal van 100 % bio katoen
 • voor iedereen die de voorkeur geeft aan een warm knuffelzacht onderdekbed zonder dierlijk haar met een optimale warmteopslag en dat tegelijkertijd veel vocht opneemt en absorbeert
 • 60°-was mogelijk
Meer informatie
Katoenen badstof onderdekbed "Nido"

Katoenen badstof onderdekbed "Nido"

(10)
 • zeer zacht badstof onderdekbed met hoog absorptievermogen van 100 % katoen uit biologische teelt
 • voor personen, die een wasbaar, temperatuurregulerend onderdekbed wensen, dat ook zonder tijk gebruikt kan worden
 • 60°-was mogelijk
Meer informatie

Wat zijn onderdekbedden?

Er zijn veel verschillende overtrekken voor uw matras die verschillende doelen dienen. Een onderdekbed wordt niet, zoals velen denken, gebruikt tussen de matras en de lattenbodem. Onderdekbedden zijn er vooral om het klimaat en de ventilatie van uw matras te optimaliseren. De overtrekken in deze categorie helpen mensen die veel zweten een koeler slaapgevoel te krijgen. Dit wordt bereikt door middel van geselecteerde materialen die ademend en absorberend zijn.

Een bijkomend voordeel van onderdekbedden is dat ze uw matras beschermen tegen slijtage, zodat u langer kunt genieten van uw hoogwaardige beddengoed. Andere soorten overtrekken, zoals toppers, matrasovertrekken of vachten vindt u in onze andere categorieën.

Wie heeft een bedovertrek tegen zweten nodig?

Een onderdekbed is niet alleen geschikt voor mensen die extra warmte nodig hebben. Alle mensen die tevreden zijn met het ligcomfort van hun matras en alleen het slaapklimaat willen optimaliseren, hebben baat bij een onderdekbed. Mensen die veel zweten tijdens het slapen hebben een onderlegger nodig die goed vocht kan opnemen en zorgt voor een droog slaapklimaat. Hier vindt u onderdekbedden, die dankzij een perfecte vochtregulering en een hoog ademend vermogen ideaal zijn voor wie veel zweet en voor wie het snel te warm heeft.

Een bijkomend voordeel van onze onderdekbedden van Lyocell, katoen of hennep is dat ze wasbaar zijn op 60 °C - u kunt het Lyocell-onderdekbed zonder problemen in de wasdroger drogen.

Waarom een onderdekbed tegen zweten van allnatura?

Voor onze matrashoezen gebruiken wij uitsluitend natuurlijke materialen. De grondstoffen voor onze overtrekken worden regelmatig getest op schadelijke stoffen, om u de hoogste kwaliteit te bieden. We brengen ongeveer 24 jaar van ons leven slapend door. In deze periode komt onze huid in contact met de matras, het dekbed en het kussen. Daarom is het voor ons belangrijk om u het hoogst mogelijke comfort te bieden voor een gezonde slaap.

laden

Een moment geduld.....