0 0

Praktisch, veelzijdig halmeubilair van massief kernbeukenhout met organische oppervlaktebehandeling in een tijdloos design is een prachtige blikvanger voor uw entree. Vind meer...

Plankmeubelen beuken - een blikvanger voor uw entree

Bij allnatura vindt u een enorme keuze aan halmeubelen. Kies uw droomplank uit prachtige massieve houtsoorten - u hebt de keuze tussen het gewilde plankmeubel eiken, het goedkopere plankmeubel grenen en het kastmeubel wit dat veel licht in de kamer brengt en het eveneens populaire plankmeubel beuken. In deze categorie vindt u aantrekkelijke meubelen zoals garderobekasten, kasten en spiegels van massief beuken en kernbeuken voor uw garderobe.

Ontdek onze massief vervaardigde halmeubelen en stel uw eigen set samen. De verschillende kastmeubels in de afzonderlijke reeksen zijn volledig op elkaar afgestemd. U kunt gemakkelijk uw eigen set samenstellen. De meubels, zoals de kapstok of schoenenkast, zijn voorzien van aluminium handgrepen en haakstrips, die perfect harmoniëren met het warme houten karakter.

Welke massieve houtsoort - beuken of beuken kernhout - u ook kiest, uw gasten zullen zich bij aankomst meteen thuis voelen. Plank meubelen beuken - zoals alle massief houten meubelen - creëren een prachtige sfeer. U zult deze gezellige flair van halmeubelen niet meer willen missen.

Plank meubels massief hout beuken

U ontvangt ons halmeubel beuken in massief kernhout beuken. De halmeubelen van kernhoutbeuken hebben een levendige nerf. Het hoogwaardige beukenhout van het plankmeubel beuken verwent uw ogen met unieke nerven en wanneer u met uw handen over het prachtige plankmeubel beuken gaat, krijgt u een haptische ervaring.

Welke houtsoort u ook kiest, halmeubels van massief gefabriceerd hout van allnatura zijn een goede keuze. Het oppervlak van de kastmeubelen wordt beschermd met natuurlijke oliën, waardoor het hout kan ademen. Massief hout heeft de eigenschap vocht uit de omgeving op te nemen en weer af te geven wanneer dat nodig is, dit zorgt voor een optimaal ruimteklimaat.

Plankmeubelen van beukenhout - zo individueel als uw huis

De verschillende aantrekkelijke plankmeubels beuken bieden de meest uiteenlopende modules - van de hangkast, de schoenenkast, de spiegel voor de laatste blik voor het verlaten van het huis, via halkasten tot ladekasten die opbergruimte bieden. Zoals u kunt zien, kunt u bij allnatura uw complete garderobe samenstellen. U kunt de mooie meubels zowel in de kleine gang als in de lange gang gebruiken. Dankzij het modulaire systeem kunt u uw garderobe naar wens uitbreiden.

Massief houten kast in op schadelijke stoffen geteste kwaliteit

Wij gebruiken alleen hoogwaardig massief hout voor onze meubels. Het hout van de beuken halmeubelen wordt regelmatig getest opschadelijke stoffen. Als u geïnteresseerd bent in de resultaten van de analyses van de beuken halmeubelen, kunt u deze via een link op de desbetreffende productpagina bekijken. Stel uw nieuwe garderobeset samen en bestel gemakkelijk online. De levering gebeurt rechtstreeks bij u thuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....