0 0

Slaapt u "op stroom"?

Misschien bent u een van die gevoelige mensen die reageren op verstoringen van het magnetisch veld van de aarde?

Studies hebben aangetoond dat bijvoorbeeld binnenveringsmatrassen de intensiteit van het natuurlijke aardmagnetische veld boven uw slaapplaats kunnen vervormen en verstoren. Dit leidt dan ook tot slaapstoornissen en hart- en bloedsomloopproblemen. Vooral gevoelige mensen moeten op veilig spelen en bij de aankoop kiezen voor een metaalvrij bed!

Vervorming van het magnetisch veld Het natuurlijke aardmagnetisch veld wordt door de invloed van een binnenveringsmatras vervormd in zijn intensiteit.
Normaal magnetisch veld Een natuurlijk matras garandeert de natuurlijke verhouding van het aardmagnetisch veld op uw slaapplek.
Bouwbiologen hebben lang bekritiseerd dat grote delen metaal in het bed (zeer alarmerend zijn de zogenaamde metalen bedden) niet alleen het magnetisch veld verstoren en zo elektrische velden van de omgeving aantrekken en verspreiden, maar dat de elektrosmogvervuiling hierdoor kan worden verergerd en dus elektromagnetische interferentievelden kunnen bijdragen aan "slapen op stroom".

Volledig metaalvrije lattenbodem Alle elektrische apparaten in de slaapkamer, zoals klokradio's, PC-systemen, televisies of elektrische dekens, genereren elektromagnetische velden. De natuurlijke oppervlaktespanning van ons lichaam wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd!

Met een grotendeels metaalvrij massief houten bed, een metaalvrije lattenbodem en een ecologische natuurlijke matras wordt vervorming permanent voorkomen.

Volledig metaalvrije hoekverbindingen van bedden Tegen de vervuiling door elektrosmog raden wij ook een "stroomonderbreking" in de slaapkamer aan - laat u door een bouwbioloog of hoofdelektricien informeren over de voordelen.

Het zou ideaal zijn als u uw slaapplaats door een ervaren radiësthesist zou laten onderzoeken.

In een volgende stap gaat het om het zoeken naar en wegwerken van verdere verstoringszones zoals waterleidingen, rasterovergangen, enz. Soms is het voldoende om bedden door de slaapkamer te verplaatsen naar een andere plaats met als doel een zo storingsvrij mogelijke slaapplaats te vinden.

Al deze maatregelen zijn echter alleen nuttig als zoveel mogelijk metalen uit het bed worden "verbannen" en zoveel mogelijk elektrische apparaten uit de slaapkamer worden verwijderd!

laden

Een moment geduld.....