0 0

Langharig schapenvacht "Lanado"

Vacht gelooid met zo min mogelijk schadelijke stoffen en met een extra hoge pool om in weg te kruipen, hier in de afmeting "vanaf 110 cm"

Kies de gewenste uitvoering:

vanaf 76,90 €
Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten

Onder de dekens kruipen en wegdromen

In dit langharige schapenvacht zal uw kleine lieveling vast en zeker meteen zijn eigen slaapkuiltje woelen. De hoge pool is behaaglijk, geeft heerlijke geborgenheid en voorkomt terloops ook nog eeltplekken. Dit hoogpolige vacht is bovendien heel decoratief. Natuurvachten zijn van nature vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk. Kies uit 3 afmetingen het perfecte vacht voor uw kleine rakker. In de afmeting 90-100 cm bieden we u dit behaaglijke vacht ook in huiselijk cappuccinobruin aan.

Ook optimaal als warmende en behaaglijke voering in de honden- of kattenmand. Ligt uw hond ook zo graag op het balkon? Gebruik het vacht daar als tweede bedje, zodat uw lieveling ook hier bescherming vindt tegen de koude vloer. En uw kat geniet van een verhoogde, behaaglijke ligplek. Leg het vacht voor uw poes gewoon op een stoel of bank, of bevestig deze aan de vensterbank. Zo ontstaat al snel een nieuw lievelingsplekje.

Overzicht

Voor welke dieren zijn deze vachten geschikt?

 • voor honden en katten die graag in hun bedje wegkruipen
 • voor oudere en zieke dieren die door de eigenwarmte van het vacht heerlijk warm gehouden worden
 • Let op: voor puppy's is dit hoogpolige vacht niet geschikt, omdat deze kleine rakkers graag knagen en in de pluisjes zouden kunnen stikken

Materiaal en afwerking

 • gemaakt van geselecteerde lamsvachten van hoge kwaliteit, hoofdzakelijk afkomstig uit het binnenland
 • Vacht puur natuur en ongeschoren
 • speciaal, onbedenkelijk looiproces zonder chroom - dit wordt voortdurend getest door erkende milieu-instituten

Kwaliteit

 • naar keuze in 2 kleurstellingen verkrijgbaar
  ongeverfd - de mooie goudgele tint wordt verkregen door de speciale Relugan-looiing
  in de afmeting 90-100 cm ook in cappuccino - de warme bruintint is behoedzaam geverfd en het vacht is tevens relugan gelooid
 • een lamsvacht heeft zijn eigen warmte, dus het voelt nooit koud aan
 • huidvriendelijk - natuurlijke vachten kunnen een verzachtende werking hebben op een gevoelige of ontstoken huid, niet voor niets worden babycrèmes vaak gemaakt op basis van wolvet (lanoline)
 • van nature vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken, natuurlijke vachten hebben een hoog zelfreinigend vermogen in de frisse lucht

Uitvoering

 • lamsvacht in diervorm
 • naar keuze in de afmetingen "90-100 cm", "100-110 cm" en "vanaf 110 cm"
Textielinfo

Afmetingen van de vachten

 • naar keuze leverbaar in 3 maten "90-100 cm", "100-110 cm" en "vanaf 110 cm"
 • exacte afmetingen kunnen bij een vacht in natuurlijke vorm helaas niet worden gegeven

Overige informatie

 • chroomvrije, milieuvriendelijke relugan looiing
 • vachten zijn niet wasbaar
Ecologische info
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze doorgestikte producten worden regelmatig gecontroleerd op mogelijke schadelijke stoffen door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen. Analyse schadelijke stoffen
Geproduceerd in de EU

Geproduceerd in de Europese Unie

Dit knuffelzachte beddengoed van vacht wordt vervaardigd in een traditionele Duitse fabriek; dit houdt werk en inkomen in Duitsland en vermijdt onnodig transporttoerisme.
Hoogwaardige schapenvachten

Hoogwaardige schapenvachten

Voor deze prachtige vachten worden voornamelijke vachten uit het binnenlandse gebied, en in sommige gevallen ook uit het Europese buitenland verwerkt. De vachten zijn afkomstig van slachtdieren en zijn een bijproduct van de voedselproductie. Ze zijn chroomvrij en zonder schadelijke stoffen gelooid.
Meningen van klanten  5/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.

Aanvullende producten