0 0

Hondenkussen: 2 Producten

Comfortabel hondenbed voor een gezonde slaap van uw viervoeter
Bedje van 65x50 cm
Rolrand met ritssluiting makkelijk af te halen
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Hondenbed "Cuma"

(8)
 • naar keuze met een vulling van kapok of schapenscheerwol met natuurlatex vlokken
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • rolrand om lekker weg te kruipen of met het kopje op te liggen
 • onderhoudsarm, want het kussen- en rolrandovertrek zijn wasbaar op 40 °C
 • onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker
 • in 4 afmetingen leverbaar

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany
Comfortabel zacht toevluchtsoord voor uw lieveling
Op het ronde knuffelkussen met een diameter van 60 cm voelen kleinere hondenrassen zich kiplekker
De rechthoekige uitvoering is verkrijgbaar in drie afmetingen
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Honden knuffelkussen "Suave"

(2)
 • naar keuze met een vulling van kapok of schapenscheerwol met natuurlatex vlokken
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • heerlijk zacht kussen om te dommelen en dromen
 • onderhoudsarm, want de buitenste kussenhoes is wasbaar op 40 °C
 • Onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker
 • in 4 afmetingen leverbaar

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Hier vindt u comfortabele hondenkussens en orthopedische hondenbedden in ecologisch kwaliteit. Meer informatie...

Beste hondenkussens in ecologische kwaliteit

Een prettig hondenkussen schenkt uw geliefde viervoeter veel spannende hondendromen. De zachte vulling zorgt voor perfect liggenot en voorkomt eeltplekken. Neem de tijd voor uw bestelling van het perfecte hondenkussen - uw hond ligt er 20 uur per dag op.

Een hondenkussen of hondenbed behoort tot de basisuitrusting in een hondenhuishouden. Uw hond heeft een toevluchtsoord nodig dat veiligheid biedt en voor een gezonde slaap zorgt. Leg het ligkussen op een rustige, maar centrale plek in de woning. Honden zijn sociale wezens en zoeken de nabijheid van mensen.

Hondenkussens en producten voor de hond zijn er talloze op de markt. Als ecologische online shop zijn onze producten voor de beste vriend van de mensen, geheel overeenkomstig onze visie duurzaam en van natuurlijke materialen geproduceerd. Wij gebruiken voor onze producten uitsluitend ecologisch consequente materialen in hoogwaardige kwaliteit, getest op schadelijke stoffen. Waar u bij de keuze van het artikel verder op dient te letten, leest u hier.

Voordelen van een ligkussen voor uw hond

Hondenkussens en hondenbedden zijn er in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Wat hebben alle ligkussens voor honden gemeen? Ze zijn comfortabel en te vervoeren. Anders dan een hondenmand kan een hondenkussen of hondenbed ook heel makkelijk op een andere plek worden gelegd. Bovendien kan een hondenkussen makkelijk worden meegenomen op reis.

Hoogwaardige hondenkussens en hondenbeden passen zich aan het lichaam van uw viervoeter aan en zorgen voor een optimale drukontlasting. De gewrichten van uw hond worden ontzien en ziekten voorkomen. Een orthopedisch hondenkussen of hondenbed is daarom net zo zinvol en belangrijk voor jonge als voor oudere honden.

Welke vullingen bieden wij aan voor onze hondenkussens?

Behaaglijk, robuust en zuinig op de gewrichten; dat moet een hondenkussen zijn. Op onze ligkussens van kapok of schapenscheerwol met natuurlatex vlokken kan uw hond zich heel prettig neervlijen. U kunt er vulling uitnemen, zodat uw viervoeter zich er piekfijn op voelt. het vulmateriaal is ecologisch en kwalitatief hoogwaardig.

Als u een orthopedisch hondenbed zoekt, zult u in onze andere categorieën eveneens wat van uw gading vinden. Onze hondenmatrassen en hondenmatten van koudschuim of natuurlatex bieden maximaal comfort en een aan het lichaam aangepast liggevoel.

Hoe groot moet uw hondenkussen zijn?

Onze hondenkussens en hondenbedden zijn te verkrijgen in 4 verschillende afmetingen. Van de kleine terriër tot de imposante herdershond vindt elke hond voldoende plek.

De juiste afmeting voor uw hondenkussen kunt u heel makkelijk bepalen. Als uw hond ontspannen op de zij ligt, meet u hem of haar op van de punt van de neus tot de staartaanzet. Bij deze lengte telt u dan ca. 25 op. Languit of opgerold; met een kussen in de juiste afmeting ligt uw hond comfortabel en prettig.

Welke stof voor een hondenkussen?

Robuust en onderhoudsvriendelijk moet het zijn. Onze tijk is wasbaar en de onderkant is slipbestendig bedrukt. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardig en duurzaam geproduceerd katoen uit biologische teelt.

U ontvangt alle artikelen uit onze categorieën voor honden in 6 mooie kleuren. Bij de slipbestendige onderkant kunt u kiezen uit de kleuren grijs en naturel.

Onze tip: kussens in een lichte kleur voor honden met een lichte vacht en donkere kleuren voor donkere hondenrassen, zodat de haren op het kussen niet direct opvallen.

Hoe reinigt u het hondenkussen?

U kunt de kussentijk op 60 °C in der wasmachine reinigen. Voordat u deze producten wast, raden we aan het kussen eerst te stofzuigen, zodat niet alle haren in de wasmachine belanden. Let op dat u een mild wasmiddel gebruikt, omdat de gevoelige neus van uw hond geurtjes en luchtjes sterker en als onaangenaam waarneemt.

laden

Een moment geduld.....