0 0
Onze tapijtmonsters maken de keuze voor u makkelijker

Tapijtmonster bestellen

Om een juiste indruk van onze tapijten of kamerbreed tapijt van schapenscheerwol of sisal te krijgen, kunt u op deze pagina monsters op zicht bestellen. Zo krijgt u voordat u uw op maat gemaakte vloerkleed definitief bestelt een betere indruk van de optische en haptische eigenschappen.

Wij adviseren u uitdrukkelijk een tapijtmonster aan te vragen voordat u vloerbedekking of een vloerkleed met speciale afmeting bestelt, omdat vloerbedekking voor u op maat wordt gesneden en zodoende is uitgezonderd van de 30 dagen retourgarantie indien deze niet bevalt. Bij gebreken aan vloerbedekking bestaat echter ook bij maatwerk de wettelijk voorgeschreven garantie van 24 maanden.

Per bestelpositie in uw winkelwagentje ziet u een selectie met tapijtmonsters in alle verkrijgbare kleurnuances van het betreffende tapijt. Bovendien bij "Montares", "Fiosa" en "Cirrus" tevens alle aangeboden kleuren van de randafwerking voor de vloerkleden van schapenscheerwol in vaste afmetingen.

Let op:
De monstermappen zijn eigendom van allnatura en niet voor verkoop bedoeld! Het door u betaalde "aankoopbedrag" is een vorm van statiegeld dat we u naast de verzendkosten direct restitueren, zodra de mappen met monsters weer bij ons terugkomen. Aangezien wij maar een beperkt aantal monstermappen hebben, verzoeken wij u de mappen zo spoedig mogelijk aan ons te retourneren. Zo kost deze monsterservice u helemaal niets.

Productbeschrijving

Uitvoering

  • per vloerkleed 1 monstermap met alle verkrijgbare kleuren
  • bij de scheerwollen tapijten "Montares", "Cirrus" en "Fiosa" tevens alle aangeboden kleuren van de randafwerking voor de vloerkleden van schapenscheerwol in vaste afmetingen

Opmerkingen

  • uw zekerheid: bij teruggave binnen 14 dagen ontstaan geen kosten voor u
  • let op: monstermappen zijn eigendom van allnatura en niet bedoeld voor de verkoop
  • het pakketlabel voor kosteloze retournering ontvangt u per e-mail; print dit uit en plak het op het pakket
Technische info

Kwaliteit

  • uitvoerige informatie over de kwaliteit van vloerkleden vindt u op elke productpagina onder het tabblad "Technische info"
Ecologie & kwaliteit

Algemene info

Goed voor het woonklimaat

Goed voor het woonklimaat

Natuurvezels als scheerwol, katoen, sisal of linnen dragen bovendien bij tot een evenwichtig woonklimaat, want ze kunnen vocht uit de lucht absorberen en opnieuw afvoeren.

"Montares" & "Cirrus"

Hoogwaardige schapenscheerwol

Hoogwaardige schapenscheerwol voor tapijten

De gebruikte schapenscheerwol is afkomstig uit Spanje. Daar wordt elke bewerkingsstap streng gecontroleerd. Dit garandeert dat de in Australië gebruikelijke "mulesing" bij schapen niet wordt toegepast.

"Fiosa"

Hoogwaardige scheerwol uit IJsland

Hoogwaardige scheerwol uit IJsland

We krijgen onze IJslandse wol rechtstreeks van traditionele schapenfokkers die hun schapen 2 keer per jaar scheren. Een ongediertebestrijding is door het koude klimaat niet nodig. De wol wordt gesorteerd op kwaliteit en kleur en gewassen in een gebied waar hete stoom uit de aarde komt. Deze stoom wordt gebruikt om het water in de wasbaden te verwarmen en om de wol te drogen. In 5 stappen wordt de wol met zo weinig mogelijk zeep en reinigingsmiddelen gewassen om haar natuurlijke eigenschappen te behouden. De afwatering zelf wordt regelmatig getest op schadelijke stoffen en biologisch gereinigd. Vervolgens worden de gewenste garen gesponnen in meerdere productiestappen. De kleur komt uitsluitend van de natuurlijke kleur van het IJslandse schaap.

"Sisalana"

Geproduceerd in Duitsland

Eindafwerking in Duitsland

De eindafwerking van deze hoogwaardige lopers en vloerkleden vindt plaats in Duitsland. Vakmanschap en duurzaamheid gaan hand in hand. Zo ontstaan ecologisch verantwoorde producten die er bovendien voor zorgen dat de werkgelegenheid en opbrengst in Europa gecreëerd c.q. behouden worden.

"Lagunera"

Eindafwerking in de EU

Eindafwerking in de Europese Unie

Deze vloerkleden worden in India geweven, er wordt gegarandeerd geen gebruik gemaakt van kinderarbeid. De eindafwerking vindt plaats in de Europese Unie.

Lopers van Sisal en kokos

Geproduceerd in Duitsland

Eindafwerking in Duitsland

De eindafwerking van deze hoogwaardige lopers en vloerkleden vindt plaats in Duitsland. Vakmanschap en duurzaamheid gaan hand in hand. Zo ontstaan ecologisch verantwoorde producten die er bovendien voor zorgen dat de werkgelegenheid en opbrengst in Europa gecreëerd c.q. behouden worden.
Meningen van klanten  0/5
Helaas is er nog geen beoordeling in uw taal geschreven. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.

Algemene opmerking over de ratings