0 0

Monster handgeweven tapijt aanvragen

30,00 €
Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
GRATIS verzending - tot 31 mei 2022 - Geldt voor alle producten

Monster handgeweven tapijt bestellen

Om een juiste indruk van onze handgeweven schapenwollen tapijten te krijgen, kunt u op deze pagina grotere monsters op zicht bestellen. Zo krijgt u voordat u uw vloerkleed definitief bestelt een betere indruk van de optische en haptische eigenschappen. Per bestelpositie in uw winkelwagentje ziet u een selectie met tapijtmonsters in alle verkrijgbare kleurnuances van het betreffende tapijt.

Let op:
De monstermappen zijn eigendom van allnatura en niet voor verkoop bedoeld! Het door u betaalde "aankoopbedrag" is een vorm van statiegeld dat we u naast de verzendkosten direct restitueren, zodra de mappen met monsters weer bij ons terugkomen. Aangezien wij maar een beperkt aantal monstermappen hebben, verzoeken wij u de mappen zo spoedig mogelijk aan ons te retourneren. Zo kost deze monsterservice u helemaal niets.

Overzicht

Uitvoering

  • per handgeweven tapijt 1 monstermap met alle verkrijgbare kleuren

Opmerkingen

  • uw zekerheid: bij teruggave binnen 14 dagen ontstaan geen kosten voor u
  • let op: monstermappen zijn eigendom van allnatura en niet bedoeld voor de verkoop
  • het pakketlabel voor kosteloze retournering ontvangt u per e-mail; print dit uit en plak het op het pakket
Technische info

Kwaliteit

  • uitvoerige informatie over de kwaliteit van vloerkleden vindt u op elke pagina voor handgeweven tapijten onder het tabblad "Technische info"
Ecologische info
Geproduceerd in Duitsland

Geproduceerd in Duitsland

Deze hoogwaardige tapijten worden in de Chiemgau heel traditioneel handmatig op een weefgetouw geproduceerd. Dat helpt onnodig transport te vermijden en werkgelegenheid en opbrengst in Duitsland te behouden. Meer informatie
Consequent ecologisch verwerking

Consequent ecologisch verwerking

Het is echter wettelijk toegestaan en in de tapijtbranche heel gebruikelijk om tapijten met een ketting van spleitex garen (polypropyleen) toch van de omschrijving "van 100 % natuurvezel" te voorzien, als de inslag uit dit materiaal bestaat.
De kettingdraad voor allnatura vloerkleden bestaat daartegen uit 100 % vlas - in natuurlijke kleuren en is ongebleekt. Dat beperkt de houdbaarheid van het tapijt op geen enkele manier en het geeft u de zekerheid dat u een door en door natuurlijk product aanschaft.
Goed voor het woonklimaat

Goed voor het woonklimaat

Natuurvezels als scheerwol, katoen, sisal of linnen dragen bovendien bij tot een evenwichtig woonklimaat, want ze kunnen vocht uit de lucht absorberen en opnieuw afvoeren.