0 0

Productfilosofie voor kinderen & jongeren

Wij hechten speciaal bij producten voor kinderen maximaal waarde aan een ecologisch verantwoorde en onbedenkelijke kwaliteit. Onze matrassen, gewatteerde producten en kinderproducten van massief hout worden conform strenge criteria gericht voor kinderen geproduceerd.

Hoeveel warmte heeft uw kind nodig?

Een klein mensje heeft tijd nodig om zijn warmtehuishouding op te bouwen, omdat hij gewend was aan de gelijkmatige warmte in de baarmoeder. Informeer uzelf hierover!

Matrassen productinformatie kinderen & jongeren

Wie tegenwoordig een nieuw matras voor zijn kind wil kopen, heeft het niet gemakkelijk om de weg te vinden tussen de verschillende soorten matrassen. In onze productinformatie over matrassen voor kinderen & jongeren leggen we u de verschillen uit tussen de verschillende typen matrassen met hun respectievelijke voor- en nadelen.

Vragen over koudschuim matrassen

Hier beantwoorden we vragen over het onderwerp koudschuim die ons vaak worden gesteld, om u een extra service te kunnen bieden.

Vragen over natuurlatex matrassen

Met deze vraag- en antwoordlijst tonen we u als bijkomende klantenservice welke vragen ons erg vaak gesteld worden over het onderwerp natuurlatex.

Onderhoudshandleiding voor allnatura beddengoed en huishoudelijk textiel

Met beddengoed en artikelen voor thuis van allnatura hebt u gekozen voor ecologisch beddengoed dat streng getest wordt op schadelijke stoffen. Ontdek in deze handleiding hoe u deze juist onderhoudt. Want de zuivere materialen gedragen zich anders als conventionele producten.

Overzicht - Grondstoffen matrassen

Een allnatura-matras wordt gemaakt van hoogwaardige, geselecteerde grondstoffen. Hier geven we u een overzicht van de gebruikte materialen voor de matraskern, de bekleding en de tijk.

Natuurproducten en geuren

Geuren maken gewoon deel uit van de natuur. Dit geldt natuurlijk ook voor onze hoogwaardige producten die gemaakt zijn van waardevolle, natuurlijke grondstoffen.

De allnatura slaapexperts geven u graag advies, tips en handige informatie rondom ons kinder- en tienerassortiment:

laden

Een moment geduld.....